Det bloggvärlden reagerade på för typ en miljon år sedan kommer nu upp på Aftonbladet.

Nämligen att Carola åkte till Haiti efter katastrofen för lite god PR. "Talar-I-Tungor"-Carola hade med sig en parfym (?!) till hennes fadderbarn Edens. Jag vet inte om hon trodde han skulle få användning av den på en fest eller något. Det sjuka är att det var allt hon hade med sig. Hon gav honom inga pengar... ingen mat... nada. Bara den där jävla parfymen. Vilket hån.

Hon lyckades även smälla ur sig följande dynga:

"– Jag vill inte vara någon domedagsprofet på något sätt men det överraskar inte oss troende att det sker katastrofer och krig.

Vad menar du?
– Jag tror på Guds ord som säger att det kommer att ske i tidens slut.

Är det här tidens slut, menar du?
– Tidens slut kan vara väldigt länge, det kan vara flera hundra år. Vi har ju funnits här en stund.

Så är det här början på slutet?
– Inte just det här. Det har faktiskt börjat för ganska länge sen. Det är inget konstigt, det vet ju alla. Vi har ju en film som heter ”2012”. Jag menar, det är ju inget konstigt med det."

Erhm... lille, lille vilseledda troende människa... menar du att filmen "2012" förklarar något?! Suck... kan inte någon hjälpa stackaren? Hjärndonation kanske? Vi bör till och med överväga hjärndonationer från hamstrar... jag menar... det KAN INTE bli värre.

Det är rätt roligt iofs... jag menar... vad ska hon hitta på nästa gång? Jag väntar med spänning. Kristna människor som äger sig själva i media... priceless :D


AB -

Skriv en kommentar

Läste också artikeln idag och blev riktigt förbannad. Hon kommer dit och tror att hon är frälsaren/ängeln/Sveriges motsvarighet till Moder Theresa som äääntligen får träffa Eden - han har ingen aning vem fan hon är. Och att hon skulle var lite känd i ett lilleputtland i långtbortistanSverige han än mindre koll på.
Som han själv säger i artikeln: Vi skulle behöva mat, kläder och pengar, vi... Visa hela »

En parfym? Hade det inte varit roligare med en av hennes skivor, signerade dessutom? (Som ska spelas tex va??) Moohaahahahaha

Hahahaha kan inte annat än hålla med, vilken jävla idioooooooot

Om Carola var en travhäst i ett V75-lopp skulle hon inte hitta till mål.

En parfym??? Vilken idiot. Hur tänkte hon? Eller vänta, det är väl det som inte gjorde. Bra där Carola. En parfym är något du tjackar på flygplatsen till din pojkvän innan du tar taxin hem från en resa, inte till ett svältande barn på Haiti.
En kanske större fråga är varför inte PR-gänget ryckte henne åt sidan och sa "nej, nej...det där är en riktigt dålig idé Carola"... Visa hela »

Carola är det starkaste argumentet för att ta bort alla självklara varningstexter på farliga verktyg.

det som förvånar mig mest är att någon ALLS bryr sig om vad den tokiga kvinnan säger. hade hon inte varit sångare hade hon bara setts som allmänt knäpp och inte fått en sekunds medial uppmärksamhet. ganska märkligt.

Pezster 
· Svar till Tinky

Hon hade fan suttit inspärrad...

En tung representant för vår fina kulturelit som på ett mycket bra sätt illustrerar den gamla devisen "om man ska bort behövs det lite lukta gott"!

Med sådana exportvaror kan man ju undra varför ingen tar Sverige på allvar längre?
Om det inte vore så taskigt mot Haiti mfl, så skulle det vara en mycket god idé att hon åkte bort så ofta som möjligt...

Pezster 
· Svar till Manuel

Hahaha... bra idé men taskigt mot de som tar emot henne ;)

En del av hennes galenskap kommer nog av uppståndelsen kring hennes person från det att hon var 14....
Hon har bevisligen ingen koll på verkligheten. Dessutom har hon fått kvittens på sina böner när hon nått sådan framgång som hon helt ofattbart faktiskt gjort.

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Hon är ju fortfarande 14... mentalt alltså...

Här är ett skönt klipp från hylands hörna på hur dum och lättlurad hon är. Fyra minuter in i klippet blir det riktigt jobbigt och pinsamt.

www.youtube.com/watch?v=j7xzmDxxEdQ&feature=related

Pezster 
· Svar till Antropos

Hahahahaha

Men vilket jävla drama kring den där parfymen. Ni missar ju scoopet här. Är det bara jag som tycker att det ser ut som om hon är på väg att hångla upp barnet på bilden?

Pezster 
· Svar till Roger

Ja... det gör det verkligen..

Manuel - idag 00:28
"Om det inte vore så taskigt mot Haiti mfl, så skulle det vara en mycket god idé att hon åkte bort så ofta som möjligt..."
Hahaha...Jo, men det vore väldigt, väldigt taskigt.

Antropus: Det är inte från Hylands hörna utan från ett program med Hagge Geigert på 80-talet. Bara en parentes...
Men pinsam är hon, helt klart. Ett tag låter det som om hon verkligen tror att hon kan få körkortet där och då...

Jomen parfym är inte fel om man tänker efter. De har antagligen inte tvättat sig på flera veckor så de måste ju lukta illa vid det här laget. Och finns det inget vatten så får man använda parfym istället.

Annars kan väl killen kränga det till någon från Röda Korset, de verkar förstå att uppskatta det där lilla extra i tillvaron.
Hm fast det sista var nog ingen bra ide, de vill ju... Visa hela »

Candy: Helt rätt. Gäst hos Hagge måste det ju vara. Ett mindre hjärnsläpp från min sida.

Hon tänkte nog på sig själv...en doft av parfym döljer stanken av död....

Antropos: tack för länken! Så blev man påmind om hon var en kärring (se kläderna) redan tonåring!

Lilla Pezster, lilla!

Tack för en i övrigt rolig blogg.

Kommentera