Ibland gör jag en djupdykning ned bland besöksstatistiken och då hittar man alltid något intressant. På "mest besökare från"-plats 25 hittade jag alltså den här.

Hahahaha... 117 besökare från Skatteverkets intranät. Det innebär alltså att någon har postat min blogg någonstans på Skatteverkets intranät så att andra där på deras intranät kan klicka sig hit. Ska vi slå vad om att det är inlägget om den där lägenhetsblanketten som det handlar om?

Vi på Whatsup har specialregler för besök från Skatteverket. Vi tar, enligt en helt ny regel som jag just hittade på, 1000 spänn per läsare som kommer från adressen intranet.skatteverket.se. Detta har vi lärt oss att man kan göra med tanke på fallet med hockeylänkarna. Helt oskyddade länkar kan alltså vara fel att sprida på fel ställen som vi själva kan bestämma lite hur som helst. Precis som i det här fallet. Nu har någon postat en länk till min blogg just där... och så kan man ju inte ha det. Det är ju fel! Hmmm... så... 1000 spänn gånger 117 är 117.000 kronor. Uj!

Adam! Skicka fakturan!!!


Skriv en kommentar

HAHAHA!

Härlig entreprenörsanda där Pezster. Märker du upp fakturan på "rätt" kommer den nog betalas också. Skriv "Fikarast-konsult 103,5 tim".

Pezster 
· Svar till HenrikB

Hahaha... det kanske är en ny affärsidé!?

Är det ink eller ex moms?

Pezster 
· Svar till Adam

Ex. moms så klart.

Pezster 
· Svar till Adam

Alltså... jag är allvarlig, Adam.

Glöm inte att betala skatt på inkomsten, Pezster.

Pezster 
· Svar till JB

Det där är Adams bord.

Kommentera