Jag vet inte om ni kommer ihåg killen jag skrev om i det här inlägget som handlade om hår och kvinnor. Nu har Benny varit i farten igen. Han snubblar in på kontoret, inringd för att hjälpa till med en sak i sista minuten och han känns lite irriterad över detta.

Någon står vid besöksdatorn och läser högt något ur Expressen om någon serie om män som rakade sig runt kuken och som förväntade sig att kvinnorna gjorde samma sak eller något (ärlig talat vet jag inte riktigt vad artikeln handlade om). Benny kommer alltså in i köket där vi kanske är sju personer varav kanske två vet vem Benny är. Han fixar klumpigt en kopp kaffe till sig själv med rekordmycket spill och stök (Benny är stor, klumpig och skiter fullständigt i vilket), lyssnar lite på diskussionen... rör runt i kaffet och ser fundersam ut.

"En gång hade jag en tjej med en bushfitta." säger han plötsligt och sörplar lite kaffe. Vi väntar på fortsättningen men det kommer ingen. Benny har inget att tillägga. Han är fullständigt nöjd med sitt levererade budskap.

En pinsam tystnad infinner sig i köket och praktikanten ser ett tag faktiskt riktigt rädd ut.

"Så... öh... *host*... vad... erhm... ska ni göra i helgen då?" får någon till slut ur sig. Någon mumlar något om fest, någon annan om att de ska jobba i helgen och Benny tar lite mer socker i sitt kaffe och börjar bläddra i en tidning.

Speciell kille det där.

Skriv en kommentar

Ha ha ha!

Det är ändå rätt förbluffande vad lite munväder kan ha för effekt på ovana öron :D Jag gissar att Benny är nästan kriminellt observant på sin omgivning men maskerar det skickligt.

Pezster 
· Svar till paqe

Jag tror detsamma. Han säger saker och studerar vår reaktion.

bushfitta kan vara bland det vidrigaste :)

Intressant! gjorde en googling på "bushfitta" och första träffen på google leder mig tillbaka hit :D

Benny verkar vara en av "guds" prototyper som aldrig gick till massproduktion, to rare to live and to rare to die :D

www.youtube.com/watch?v=B4c78PZRsHs

Kommentera