Hahahahah... märker ni stressen? Jag ser den överallt. I tidningarna haglar rubrikerna "Så får du snyggare häck än grannen!", "Fixa drömkroppen nu!" och så där fortsätter det. Vilken hysteri! OJ?! ÄR DET SOMMAR SNART!? Då måste vi tydligen sätta sprätt. Om det inte är formen som ska skärpas till så är det skavanker eller annat som ska justeras. Som celluiter... tydligen alla kvinnors skräck.

Så här står det:

-------------------------

Kan man bli av med celluliter med rumpträning?

– Nej, inte enbart med styrketräning. Men med en kombination av rumpövningar och konditionsträning ihop med massage/skrubb som får igång blodcirkulationen kan det bli bättre, tror jag i alla fall.

-------------------------

Rumpövningar? Vad fan är rumpövningar? Måste en rumpa öva något? Vad är det en rumpa måste göra som kräver övning? Och skrubb? Skrubba röven?! Wtf?! Låter ju jävligt oporrigt.

Jag lovar att om någon "expert" hade suttit och skrivit ihop en artikel om att man skulle ta en tub tandkräm och smeta på rumpan och vira gladpack om den så hade några hundra människor suttit med svidande rumpsmärta och spänt inväntat mirakelresultatet. Lär er... det finns inga genvägar.



AB - AB -

Skriv en kommentar

haha! rumpövningar, typ kissande hunden eller;)

Kommentera