Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Stans bästa glassbarer

Glass i stora lass

Sol ute, sol inne, sol i hjärtat och en god glass i sinne. Sandwich och Piggelin i all ära, men vad slår egentligen en bägare eller strut på en mysig glassbar, eller en smakresa signerad sanna glasstronomer? Från traditionell gelato till hantverksglass som tar ut svängarna på godaste sätt – vi listar de bästa glassbarerna i Malmö för riktiga glassälskare.

Parkhäng

Stans mysigaste parker

Malmö kallas ofta för parkernas stad, vilket i praktiken innebär att vi alltid har nära till en eller flera grönskande oaser. Några av dessa bjuder på idylliska promenader säsong in och säsong ut, medan andra gör sig bäst lagom till fåglarnas vårsång eller härlig sommarsol, då en hel del kulturevenemang fungerar som extra dragplåster. Från oaser på Gamla Väster och längs kusten till...

Shopping

Bästa butikerna

I ett land vars huvudstad anses vara en av världens mest modemedvetna är tanken på shopping ganska naturlig. Just Malmös shoppingutbud hämtar en hel del från huvudstadens stilrena sortiment och internationella säkra kort, men har även egna guldkorn att bjuda på vad gäller såväl mode som inredning. Botanisera bland livsstilsbutiker, secondhand-drömmar och streetwear-kungligheter – här är guiden till shopping i Ma...

Restaurangerna som inte tar semester

Sommartider...

Sol, bad och ett lugnare tempo går hand i hand med sommarsäsongen, men många av Malmös sommaröppna restauranger sprudlar av energi även i semestertider. Grönskande innergårdar, älskade cityfavoriter och havsnära matdestinationer värd en vallfärd. Undvik återvändsgränder och maxa din Malmösommar med ett – eller flera – besök på några av stans bästa sommaröppna krogar.

Afterwork

Malmös bästa afterwork

Haft en lång dag på jobbet, eller en riktigt hektisk arbetsvecka? Då är det dags för en afterwork, säger vi i Sverige. För vad passar egentligen bättre efter jobbet, än en stund på favorithaket med härligt sällskap och ett prisvärt glas gott i handen? Här samlar vi ett gäng riktigt bra afterwork-ställen i Malmö som bjuder på allt från snälla priser till sköna vyer och skön musik.