Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Atrium Bar & Restaurant

AW och julbord med Blu Bar på Atrium

På fredagar kan man slå klackarna i taket på Atrium. Då kör de nämligen sitt barkoncept Blu Bar med dj och underhållning mellan klockan 16-22. Fram till klockan 20 är det AW-priser på mat och dryck, och det är fri entré. I december satsar de på sitt julbord med dj:s och artister som underhåller. Det blir fyra onsdagar fyllda med disco, glädje och fest.

Kokoro

Kokoro firar 10 år med brakfest

Tio år har gått sedan Göteborgssalongen Kokoro slog upp dörrarna på Kungsgatan 9. Nu bjuder de in till en stor brakfest den 10 december med dryck, goodie bags, DJ och överraskningar på salongen. Firandet pågår klockan 18-23 och fortsätter sedan med efterfest på The Parlour hela natten lång.

Barsac

Vinprovningar förgyller hösten på Barsac

Att para ihop mat och vin är inte alltid självklart, men med några handfasta tips blir uppgiften både roligare och bättre. Jonas Moen, krögare och importör av främst franska viner på egna restaurangen Barsac i Vasa, bjuder in till vinprovningar med olika tema under hela hösten. Ge hösten den där extra guldkanten genom att se fram emot en eller flera trevliga kvällar tillsammans med andra vinintresserade på charmiga Barsac.

Jimmy & Joan's New York

Bagels – mer än bara ett bröd med hål i

Några gånger per år återvänder Elizabeth till sin hemstad New York. Här tankar hon inspiration och glädje som hon sedan tar med tillbaka till Göteborg. På Teatergatan, parallellt med Avenyn, hittar du hennes bit av det stora äpplet i form av Jimmy & Joan's New York. Att vara An Englishman in New York har nog sina utmaningar, men att vara A True New Yorker i Göteborg har möjligen desto fler. Elizabeth äger och driver Jimmy...