Jaha... då läste jag om det här med att skära av förhudar till höger och vänster på barn.

Snacka om barbariska seder. Jag har en ståndpunkt vad gäller allting med religion etc att göra. Den är: Ge fan i att inpränta den på barn! Låt barnen själv göra sina val när de är myndiga. Om de vill låta en doktor gå lös med kniv på kuken i vuxen ålder så låt dem göra det DÅ... när de själva kan bestämma.

"Erhm... skär av fötterna med. I vår religion är fötter inte bra pga... erhm... att marken är ond... och kan ni skära av näsan med? Den är också ett problem enligt våra texter... vi får inte peta i den... förresten... kan ni göra något åt öronen? Man hör så mycket från djävulen och det är bättre om de med är av. Äsch, förresten... kan vi få huvudet med oss i en burk? Lättare att hålla koll på."

Det är 2009! Häng med lite nu!

Skriv en kommentar

Du är verkligen dum j*vel! Religionen har stor roll i världen, och kommer alltid finnas där vare sig ni vill eller inte!

Abbe -> Religion förstör världen. Håller helt med Pezster.

Det bästa är att vi skär av hela snoppen, så detta sjuka släkte dör ut under 90år. Puts väck - Lingonknäck

Abbe: Kommer mänskligheten eller religionan att överleva?

Båda KAN INTE överleva. Den ena är dömd att ta kål på dena andre. Kämpa inte emot. Gun och Allah har rätt att utplåna oss.

Hon är grym, den där Gun.

ja men fötter, att snöra fötterna är ju en självklarhet! Små fötter på kvinnor ska det ju vara, sen går de ju så långsamt och försiktigt fram som vuxna. :-/

Så är du Stockholmskåt, därför du flyttat hit? ;-)

Kommentera