Verkligen. Jag har suttit och surat hela dagen över det här. Förstår politiker inte? Verkligen? Är de så otroligt korkade att de inte inser konsekvenserna på sikt av deras jävla lagskapande? Vilka enorma möjligheter som serveras framtida ledare i det här landet?

Jag blir trött. Ännu tröttare blir jag när jag läser:

"S, V och MP anser att fler myndigheter än regeringen, regeringskansliet och försvarsmakten ska få använda sig av signalspaning."

Men vad i helvete! Vad menar de med fler myndigheter? Polisen? Skatteverket? Försäkringskassan?

Nej, nu ska det röstas på Piratpartiet. Blir det inte bättre av det... så ska jag ska klona mig själv en miljon gånger och ta över det här landet med min klonarmé. Samtliga politiker som röstat fram den här lagen ska stå med bar röv framför riksdagshuset och alla som vill ska få ge dem en spark i häcken.

Ett grymt citat:

"When the people fear their government, there is tyranny; when the government fears the people, there is liberty."  Thomas Jefferson

Dags att påminna våra politiker om det där. Eller hur? Desto mer ointelligenta, rädda politiker trycker igenom lagar mot folkets vilja... desto mer känner jag att jag en gång i framtiden på något jävla sätt ska bli en pinne i ögat på dem. 

Och ni - era idioter - som säger att ni inte har något att dölja... som är för sådant här skit... ni är för korkade för att ha rösträtt, det ska ni ha klart för er. Med det i åtanke... ännu ett bra citat:

"They that can give up essential liberty to purchase a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety." Benjamin Franklin

Remember, remember the Fifth of November...

Nu sticker jag till Rom några dagar. Så nästa blogginlägg blir "utländskt" :D

AB - SvD - SvD - SvD - DN - SvD -

Skriv en kommentar

Slump att de två citat du drar upp är samma två som jag använde som början och slut på en uppsats när jag gick Journalisthögskolan? I think not. Great minds think alike.

Vi kanske kan bilda en motståndsrörelse. Fast det förstås, då blir vi väl klassade som terrorister eller fildelare allihop och slängda i fängelse på livstid.
Sorry, lite nere idag....

Pezster 
· Svar till Teufel

Precis. Kan kan tänka mig att råka lite illa ut i kampen för frihet på nätet. Sitter just nu i Rom, Italien och där är det redan så att man måste ange vem man är innan man kan komma ut på nätet. Helt jävla sjukt.

Satt precis och hade de två citaten i åtanke.

Det som gör mig totalt k*kförbannad är politiker som uttalar sig om att de inte kan förstå detta politiker-förakt.... Seriöst jag tycker att historien kan upprepa sig nu, istället för att vi stormar Bastiljen så stormar vi Riksdagen med facklor och högafflar. Ohh just det... Vi bor i sverige, där alla är så jävla "lagom" som en riktig prozac-... Visa hela »

Jag följde debatten igår live och det som skrämde mig mest är att man ibland tror att man tittar på parlamentet.

Det borde blir lag att man i Riksdagen svarar på frågan man får och inte läser ur ett manifest varje gång det blir otrevliga frågor.

Varför är det debatt 5 timmar innan frågan ska beslutas om och var är alla delegaterna som saknades då frågan skulle röstas om?

just de två citaten ahr använts en del i den här debatten, av ganska många mnniskor. för att det är sant.

och ja, jag röstade pirat vid eu-valet :>. som det ser ut nu kommer jag också göra det vid nästkommande val. kommer de inte in så är det en "bortkastad" röst, men många gånger hellre det än att rösat på ett par jävla nötter som inte ser nåt problem i att ö... Visa hela »

Kunde inte låta bli, återupplivade min blogg idag; johnnie.bloggspace.se/

fast jag misstänker att det inte blir så mycket mer än det inlägget, blev bara tvungen att ventilera mig lite

Vad hände med filmen på nyhetsankorna och youtube?? Du får väl meddela hur det blir för alla som väntar eller?

Pezster 
· Svar till Puman

Är i Rom för tillfället på en liten vacation... ska se vad jag kan göra.

En röst på Piratpartiet är aldrig bortkastat.
Kommer inte PP in, så ger det i alla fall ett mycket starkt signal till de andra partier.

För att ytterliggare öka mitt förakt mot politiker, så publiceras det om deras extraknäck vid sidan om att agera "folkvalda". jag tycker det är helt ok att de har sidouppdrag men vissa av dem är helt klart i stil med jäv. Att sitta i olika styrelser samtidigt som man har en viktig position som hanterar skatter för bolag.

Är inte detta scenario värre än att ha lobbyister? Det känns mer som "insider" jo... Visa hela »

Varför klagar folk på politiker? Det är ju vi, folket, som har satt dem på sina positioner. Är det aldrig nån som funderar på varför det inte tycks bli nån förändring oavsett vilken färg det är på regeringen som f.n. sitter vid makten? Arbetslösheten lever sitt eget liv. Ekonomin lever sitt eget liv. Man kanske måste söka lite djupare för att se vem det är som egentligen styr.

Kommentera