Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Betygsfördelning
1 0% 0
2 17% 4
3 35% 8
4 30% 7
5 17% 4

Information

  • Medlem sedan 31 maj 2015
  • Stockholm, Sverige
Gute Köttrestaurang & Grillbistro

Gute Köttrestaurang & Grillbistro

“Trevlig ställe i närheten av stureplan om man vill ha ngt annat än många av de mer populära och kreddiga restauranger som finns i närheten. Som du hör på namn...”

Adam/Albin

Adam/Albin

“Denna recension är helt baserad på Adam & Albins luncher som kan sammanfattas såhär: sjukt bra!! Stället är otroligt trevligt, som att komma in i köket hemma h...”

Nook

“Detta betyg var inte helt enkelt för jag väger helt enkelt mellan om Nook är en stark 3a eller svag 4a. Fick bli det sistnämnda! Nook levererar häftiga rätter till ett ri...”

Fredrik F. gillar en recension Joel T. skrev om Farang

Fredrik F. gillar en recension Joel T. skrev om Storstad

Fredrik F. gillar en recension Camilla A. skrev om Storstad

Grappa Matsal & Bar

“Grappa lyckas speciellt att på sommaren se riktigt inbjudande ut med en relativt stor uteservering och trevlig belysning. Däremot tycker jag inte riktigt att stället sticker ut, har ä...”

Saddle & Sabre Saloon & Steakhouse

Saddle & Sabre Saloon & Steakhouse

“Perfekt ställe om man är ett gäng grabbar som är ute efter mycket käk. Ryktesvägen har jag dessutom hört att de ska ha en av världens största bourbon samli...”

BonBon Deli

“Skönt hål i väggen ställe som för den som vill äta något snabbt eller ta med. Senast jag var där utlovade de kaxigt att snart servera stockholms bästa gr...”

Fredrik F. följer Anders H.

Visa fler

Favoritställen