Jobb jobb jobb i världens vackraste lokaler i dagarna tre och nu ska jag göra en DIY till min serie. Ni får en liten illustration jag ritat, så länge!

Jag vet att det är sommar och vi håller oss kvar vid de sista skälvande dagarna av bara ben, rosé i parken och utomhuslek, men. Det det känns som att ni har slutat kommentera ibland. Jag försöker gå in på alla bloggar som skrivit en rad hos mig så fort jag kan men jag vet att det dröjer då och då. Undrar dock om det är något speciellt ni vill ha mer utav eller om det fattas något som gör att läsarantalet är densamma men kommentarerna färre?

Skriv en kommentar

åh, vilken jättefin bild/serieruta! Jag har faktiskt börjar kommentera mindre, men det gäller inte bara din blogg, utan alla bloggar jag följer.

Snuttebjörn!

åh jag är väldigt dålig på att kommentera nu. tror att det kan ha och göra med att jag är så himla trött nu för tiden, vilket nog beror på att hösten har kommit hit. det enda jag gör nu för tiden är att jobba och läsa böcker:P (har beställt hem en hel drös nya böcker och hoppas att de kommer snart)

Åh vad tjusigt!

I do to. (miss childhood). Beträffande kommentarerna kan jag bara svara för mig själv. Jag svackar ibland, mest för att jag ibland känner att jag vill hålla mig uppdaterad men knappt hinner läsa. Jättedumt. För det går ju snabbt att skriva några fina ord.

Jag är skitdålig på att kommentera! Men nu kommenterar jag denna illustration som jag tycker var himla bra. Puss!

fin illustration! jag tror folk kommer tillbaka snart med sina kommentarer, folk är nog bara lite upptagna nu skulle jag tro.

NEJ vad söt kajsa! ojoj ^^

Hos mig är anledningen till att jag inte alltid kommenterar dina första ord i det här inlägget: jobb, jobb, jobb. Går upp, åker till jobbet, kommer hem, fortsätter jobba med butiken. Försöker hinna läsa bloggar men ibland hinner jag inte alltid skriva ner något. Och oftast skriver jag bara om jag känner att jag har något värt att skriva. Jag menar, jag vill inte skriva bara för skrivandes skull utan jag vill att det j... Visa hela »

Och just det! Vissa gånger har det inte gått att kommentera hos dig. Sidan laddas bara väldigt länge och sen står det "ett fel uppstod". Kanske hänt för andra också?

Jag har varit himla dålig på att kommentera under sommaren, man har så mycket annat för sig på sommaren. Men nu när den är slut tror jag nog att kommentarerna både från mig och andra återkommer :)

ah, jag tänkte igår "jag måste sluta kommentera kajsas blogg. motstå elina!" (efter att jag bildgooglade elinani och det i stort sett bara var bilder på dig efter alla kommenterade inlägg.)

men det är svårt att motstå. jag tycker din blogg är alldeles jättefin och underbar precis som den är!

förresten! hojta till nästa gång du jobbar. låg hemma med förkylning i helgen. vore roligt att säga hej till någon som är tre hamstrar hög. (och vi måste prata luktsudd till universitetsstudier. var hittar jag de bästa? jag är helt lost på luktsudds marknaden!)

riktigt fin teckning!

jag tycker du är fin. jättefin. och du vet ju ungefär varför inte jag kommenterat. men i helgen, då du, ska jag bombardera dig lite smått. fina.

Det är så knäppt; alla verkar kommentera mindre och mindre. Överallt!
Personligen tycker jag om det, speciellt på inläggen då jag lägger upp dagens outfit - till slut var det inte en glädje över varje kommentar, ett "vad fin du är!" betydde ingenting längre. Så jag är jätteglad över mina få kommentarer, det gör att jag blir glad över varje enstaka istället för att behö... Visa hela »

Kommentera