<h1> <</h1>

Illustrationer

Jag erkänner motvilligt och under press att jag ibland tycker att Lana del Rey är okej. Jag tycker fortfarande att hela grejen med henne är ganska pretto och plastigt men samtidigt så tecknar jag jobb väldigt bra till hennes musik av någon outgrundlig anledning. (På samma outgrundliga sätt som musiken till Twin Peaks får mig att somna som ett litet barn)

OCH, som nyfrälst blomsternymf och växtknarkare så ser jag rosenskimrande på hela tanken med blommor-på-huvudet-grejen. Så nu ligger det en hög med loppisshoppade fakeblommor och väntar på att limpistolen ska gå loss. 


Kan bli episkt eftersom jag har helt andra ramar för vad more is more innebär. Och less is more för den delen också. 

Den här tecknade jag ju i höstas i någon sorts Lanainspireratdelirium. 

;

Tecknade bara runda illustrationer ett tag i höstas efter att jag köpt tårtpapper och använde det som bakgrund och "ram". Vill minnas att vi tittade på Stand by me när jag gjorde den här. Ingen koppling what so ever egentligen. Minns dock att vi såg filmen i skolan för massor av år sedan. Den var lika fin då. 

; ;

Om ni fick säga till om vad ni allra helst läser här, vad skulle ni säga då?

Är det mest poppis med kreativa pysselprojekt, illustrationer/tecknat/målat, jobbgrejer med bilder från plåtningar och dylikt, reseinlägg med en miljon bilder på sköldpaddor, fruktträd och snäckbonanza eller kanske.. något annat?


Det är så hiiiiiiimla mycket lättare att blogga när man vet vad som går hem och när man får respons. Skulle ju önska att kommentarer/mail/åsikter/tyckande inte spelade någon roll men om jag sa det skulle jag vara Pinoccio med lång näsa. Och jag trivs ganska bra med min lilla trubbiga näsa. Så spill them beans om vad ni tycker, tänker och känner och jag är idelt (fast ni får tala till det vänstra eftersom det högra är totalt värdelöst för tillfället) öra.


;

Alldeles för svaga färger, de röda och blå nyanserna ska vara betydligt intensivare, men här är min flicka med två av mina hat/kärleksdjur: bläckfisk och manet.

Jag både fascineras och äcklas av hur dessa varelser rör sig i havsdjupen, hur de flyter, sveper, böljar fram. Så jag gjorde något fint utav dom. Denna är redan såld men ska antagligen bli kopierad till prints!


Fast nu ska jag ägna min hemmajobbardag till att sortera ned pysselgrejer i nya lådor och fixa hemsidans sista detaljer! Weep woop

;
;