I måndags var det en ofantligt stressig dag med jobb i fler timmar än vad man kan räkna. Men när arbete är så ofantligt kul som vi i team Pyk har det är det värt varje minut. En av sakerna jag och Mikaela, en av Idas två andra assistenter förtuom jag själv, gjorde var att styla och skylta Tjallamalla på Bondegatan 46s fönster!

Många armar och ben blev det.

Min personliga favorit som jag satte ihop. Ett 'i love men'-linne tillsammans med en fantastik liten sidenjacka med text på ryggen och illustration ritad av Idas lillasyster Alva.

Alla dockor fick naturligtvis varsin mask med nutida ikoner. Karl Lagerfeldt, Cia Jansson, Yvan 'Facehunter' Rodic, Carolina Gynning och Ida Pyk själv.

Alla bilder är tagna av mig.


För er som bor i Stockholm tycker jag att ni ska susa förbi söder för att kolla in vår skyltning och även känna och klämma på Idas kläder som säljs i butiken. Alla plagg är handplockade second hand och vintagekläder som sytts om för hand. Allt för att du som kund ska få kläder som är miljövänliga och unika. Pröva ett Karl lagerfeldtlinne, testa en 'Liar'-blus eller varför inte sporta en 'i love men'-skjorta?

Skriv en kommentar

Den där sista rosa saken föll min i smaken!

Vad roligt! Vilken idé med maskarna också! Duktiga, duktiga du.

helt sjukt hur mycket jag skulle göra för att få byta jobb med dig, kajsa. sjukt sjukt sjuuuukt. kanske inte bara ska tjuva din hatt när jag kommer upp, kanske ska försöka tjuva ditt jobb också? (bra idé!!)

hur fick du jobbet som assistent?

· Svar till Carro

Hej du,
jag fick jobbet som Ida Pyks assistent efter att ha sett på hennes blogg, som juag läst sedan länge, att hon till förra modeveckan (i februari) sökte en till assistent till sitt team. Jag var egentligen ute lite för sent med min ansökan eftersom jag varit i Brasilien men jag skrev ett glatt, enkelt och ärligt mail och Ida fastnade för det. Så fick jag jobbet. Jag får inte betalt men det är något som ger otroligt bra... Visa hela »

wow va fint kajsa!
ja måste gå dit och titta!

ja det där gjorde vi jevligt bra hörru :) vet du om ida har sett det än, har hon inte va?

Kommentera