Illustrationer av mig.

Förra helgen var superb och denna helgen har varit om möjligen ännu mer superb. Igår var det Basar Under och är ni stockholmsbor och intresserade av loppis/second hand/vintage/design är det ett måste att besöka en lördag. Som att åka till en marknad i Berlin eller London för en stund! Idag börjar flytten till Lidingö så jag ger er en massa små illustrationer som kompensation för dålig bloggning och så hörs vi imorgon.


xoxo

Skriv en kommentar

Åh vad fint!

Jag älskar verkligen hur du tecknar munnar! Och bilden med den flätprydda tjejen med fingermustasch är helt galet fin.

Lycka till med flyttandet!

vännen, onsdag och torsdag är jag ledig! ge mig en tid och jag kommer till lidingö, skanstull eller whatever. jag kan hjälpa till och så kan vi umgås och kanske kramas lite.

åh så fina illustrationer! valen i himlen haha! och jag måste instämma med tidigare talare, dina munnar är så speciella och ser verkligen runda och mjuka ut på nåt sätt. :)

sv: jag förstår precis vad du menar! jag brukar också vägra kolla på saker som alla andra tittar på bara just för att alla andra gör det. men jag gav mad men en chans och jag måste erkänna att jag fastnade ganska... Visa hela »

ÄLSKAR fjärde illisen! :D Och lycka till med flyttningen!! Här storstädar vi heeela lägenheten. Inte lika jobbigt som en flytt, but still. ^^

Älskar den lilla hjärtformade mouchen på andra bilden. En sån skulle man ha!

du får sluta rita så fint. nej gör inte det förresten, världen behöver lika skönhet :) skulle skriva vilken av dem som var min favvo men råkade liksom skriva ner alla...hehe

sv: ja lätt att du ska göra ett fjäderhalsband! =)

kram på dig

Åh, jag älskar pipan med allt det där filuriga som kommer ut. Och björnen är det bästa jag vet, en så otroligt bra idé. Otroligt bra.

sv: Färger är allra bäst, men svartvitt har den där mystiska höstiga gothkänslan över sig och det är på något vis mer förtrollande än färg. Om det används på rätt sätt, det vill säga! Svartvitt måste alltid vara ex... Visa hela »

Fintfintfintfintfint.

Fy tusan vilka härliga illustrationer! De får mig att le! :-)

Kommentera