Alla vet vem Marilyn Monroe var. Alla vet inte att hon faktiskt inte var en dum blondin utan en hårt arbetande, mycket skicklig skådespelerska. Annan fakta är att hon tidigt i sin karriär gifte sig med en av de största baseballstjärnorna någonsin - Joe DiMaggio. Det tog slut efter typ 274 dagar eller något. Därefter fortsatte Marilyn Monroe med sin karriär, andra män, mentala problem och lite missbruk. DiMaggio träffade dock aldrig en annan kvinna efter Marilyn.

I slutet av sitt liv åkte Marilyn in på psykiatrisk klinik, DiMaggio var den som hämtade ut henne. DiMaggio var så bekymrad över hur Marilyns umgänge påverkade henne att han slutade sitt jobb för att finnas där för henne och frågade om hon ville gifta om sig med honom. Vilket hon inte ville. 4 dagar senare tog Marylin sitt liv med hjälp av piller. DiMaggio tog hand om kropp och begravning.

Efter hennes död spekulerades det hejvilt och alla hade något att säga om sin relation till Marilyn Monroe... utom DiMaggio som aldrig kommenterade sitt liv med henne för någon.

Joe DiMaggio skickade tre gånger i veckan sex stycken röda rosor till hennes grav. Detta fortsatte han med i 20 år.

Respekt.


Skriv en kommentar

naw shit det är kärlek det. Gud så gulligt, synd att Marilyn kände samma sak.

eller så kände hon samma sak men var så jävla trasig att hon inte pallade

ingen vet, Och DiMaggio hade den goda smaken att inte pladdra.

Kommentera