<h1> <</h1>
;

 

Japp - det är precis så länge som denna blogg publicerats...man kan ju konstatera att det verkligen hänt en del under den tiden!

 

Det sjuka är som vanligen att tiden bara passerar...för att vara lite filosofisk så är det precis så - livet är någonting som händer, frågan är bara om man själv hinner med?! Jag har en förmåga att leva mina framtidsplaner innan de ens närmat sig. Jäkligt irriterande ibland...det leder ju nämligen till att jag missar det som händer nu.

 

Det här med att bli äldre har jag inget emot - snarare tvärt om, jag gillar att bli äldre och få "växa och bli stor"...samtidigt som jag ofta kan känna som en kompis tidigare konstaterade..."ibland skulle jag vilja att mitt jag från det förflutna skulle leva istället för mitt jag i nutid"

 

 

...att ångra någonting har aldrig varit min melodi, jäkligt svårt också i och med att jag ofta hunnit sätta mig in i kommande månads/års planer inna det som händer knapt hunnit hända - det är väl kanske det som är det positiva i kråksången?!

 


 

; ;


Hej svejs i lingonskogen! Nu har jag vart kass på att blogga, i nöööööu! Mina tankar har vart någon helt annan stans och jag har inte haft tid helt enkelt. Punkt slut.

 

Jag har suttit hemma och jobbat i någon dag men idag är jag tillbaks på kontoret. Skönt att träffa kollegorna igen, alla är så glada och söta här! Det finns en tjusning med att sitta hemma och fokusera men jag trivs bäst häääär med alla fina. Bara en sån sak att bossen skickade ut ett mail för ett tag sen att det bjuds på frulle i köket. Det händer ju inte där hemma i min skokartong direkt : )

 

 

Nå niin. Nu äre jobb som gäller. Tack och förlåt.

;


Kan vara hösten, en influensa, bristen på motion eller kanske bara allmän trötthet, men jag har varit helt kraftlös de senaste dagarna. Inte fått ett dyft gjort på jobbet på grund av ihållande huvudvärk - som om man skulle vara bakis utan att ha druckit en droppe. Idag har jag kurrerat mig hela dagen och känner mig bättre men fortfarande orkeslös.

 

 

Någonstans har jag lärt mig att man kommer långt med rätt inställning. Från och med nu är det pigg, glad och positiv som gäller all-in. Fick redan en fin energidos av min fina kusin och vän som droppade förbi på en kopp te.

 

 

Avslutar med lite fin musik också.

 

 

;
;