Japp - det är precis så länge som denna blogg publicerats...man kan ju konstatera att det verkligen hänt en del under den tiden!

 

Det sjuka är som vanligen att tiden bara passerar...för att vara lite filosofisk så är det precis så - livet är någonting som händer, frågan är bara om man själv hinner med?! Jag har en förmåga att leva mina framtidsplaner innan de ens närmat sig. Jäkligt irriterande ibland...det leder ju nämligen till att jag missar det som händer nu.

 

Det här med att bli äldre har jag inget emot - snarare tvärt om, jag gillar att bli äldre och få "växa och bli stor"...samtidigt som jag ofta kan känna som en kompis tidigare konstaterade..."ibland skulle jag vilja att mitt jag från det förflutna skulle leva istället för mitt jag i nutid"

 

 

...att ångra någonting har aldrig varit min melodi, jäkligt svårt också i och med att jag ofta hunnit sätta mig in i kommande månads/års planer inna det som händer knapt hunnit hända - det är väl kanske det som är det positiva i kråksången?!

 


 

Skriv en kommentar

Amazing write-up! This could aid plenty of people find out more about this particular issue. Are you keen to integrate video clips coupled with these? It would absolutely help out. Your conclusion was spot on and thanks to you; I probably won’t have to describe everything to my pals. I can simply direct them here!

Kommentera