South of Hollywood road i Hong Kong hade mycket fint att erbjuda. Skön stämning och mysiga butiker, dock fick man leta lite för att hitta mellan alla skyltar som man fattar nada av : )

 

 

På gatorna såldes mycket fisk och grönsaker, försäljarna ropade något som man inte förstod ett ord av såklart, jag låssades att de ropade: "Ostaa kalaa, hyvä ja halpa mutta klinkussa jalka!" Haha, då blev allt mycket roligare!

 

 

Se så vacker byrå jag såg i ett fönster, när jag kommer hem så ska jag snickra en sån till mig. Det kan ju inte vara så svårt, jag måste bara hitta ett garage jag kan snickra i förståss!

 

 

Jag tyckte vissa butiker påminde mycket om kära Söder i Stockholm, det fanns jättefina secondhand butiker med mycket prylar. Jag hittade bland annat ett halsband som var omgjort med broderade blommor, gulligt tyckte jag. Det tråkiga i det hela är att packningen redan är överbelastad och man får köra det klassiska en in - en ut om man ska få med sig något hem.

 

 

Tilda, hur är South of Folkkungagatan back home?? Om några dagar kommer jag ju, är staden redo för mig tro? Jag behöver MYCKET stimulans för att inte sakna att resa, för det här livet kan jag lätt leva igen, anytime.

 

Skriv en kommentar

Men du du får väl ta och bli en tattare och packa på dig en massa kläder och smycken när du flyger hem :-)

dendär bilden på fisk (med den goda texten klinkussa jalka osv) gör att jag nu verkligen måste ta mej ut i världen igen, nu banne mej ska e ut å resas!

Anne - You Go Girl :)

Kommentera