Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Betygsfördelning
1 5% 1
2 5% 1
3 32% 6
4 26% 5
5 32% 6

Information

  • Medlem sedan 22 feb 2016
  • Stockholm, Sverige

Om Malin C.

Nyinflyttad (jan-16) foodie från Göteborg som upptäcker Stockholms utbud.

Malin C. följer listan Bästa ställena i Göteborg av Adam L.

Toso

“Ett av mina favoritställen i min gamla hemstad! Missa inte chokladfondanten med kokosglass, deras "lichibellini" och drink med koriander och vattenmelon. I övrigt är det bara...”

Mister French

Mister French

“Skulle testa den omtalade skaldjursbrunchen på midsommardagen men när vi väl kom dit fick vi info om att de ställt in den och att det var den vanliga menyn som gällde. Snopna...”

Bagpiper's Inn

“Flottig mat, smaklöst. Nachos som är sega och halvkalla, lobsterroll som kan jämföras med ett korvbröd med lite köpt skagenröra/ inget ställe jag kommer ät...”

Griffins' Steakhouse

“Lördagsbrunchen är fantastisk men förväntningarna tyvärr högre än resultatet. Favoriterna var tryffelmajonäsen, den asiatisk råbiffen och dessertbordet.
...”

Rolfs Kök

Rolfs Kök

“Vi hade turen att få bord här sent en lördagskväll och tog in några riktiga klassiker. Oxkinden var fantastisk och potatispurén till smakade som en liten bit av himme...”

Yuc!

“Vi tog en spontan fredags-aw här och hade turen att få bord. Fantastiska drinkar, trevlig personal, kontakter vid varje bord (perfekt efter en hel jobbdag och när man vill kunna bestä...”

Mister French

Mister French

“Är otroligt imponerad över Mister French gällande läget/utsikten, inredning, mat, drinkar och service. Vi åt en trerätters med fantastiska ostron och löjrom, nog de...”

Phil's Burger Sundbyberg

Phil's Burger Sundbyberg

“Vi hämtade med oss mat från Phils burger och fick sitta i baren och vänta på maten. Dessutom hann vi ta ett glas vin medan vi väntade vilket var trevligt (eftersom vi inte h...”

Miss Voon

“Goda drinkar, fantastiska smårätter som väcker smaklökarna till liv och bra service. Notan skenar dock iväg lite väl snabbt då smårätterna är små...”

Visa fler

Favoritställen