Jag är inget fan av högtider. Tycker att jul kan vara så himla jobbigt. Man MÅSTE liksom vara superlycklig. Det gör mig olycklig. Påsk känns så forcerat. Midsommar alldeles för märkligt påhittat. Födelsedagen är ju förvisso ingen högtidsdag men den är ändå lite i densamma genre. En dag där förväntningarna är höga på precis allt.

Därför hade jag planerna på att ha en otroligt lugn liten tillställning där det mesta gick ut på att äta kakor och prata strunt i mitt kök. Och trots smärre kaos runtomkring blev det precis så. Och jag är så glad. Inte ett kort tog jag, jag var inte särskilt uppklädd och jag satt mest på golvet och njöt av att ha fina vänner och en sockerstinn mage.


TACK alla för era, såsom det känns, miljoner gratulationer på bloggen, facebook och telefon. Bästa presenterna från såväl familj som vänner och mannen i mitt liv. Jag älskar er allihopa.

Mina fina pojkar på whatsupsthlm överraskade mig dessutom med att haffa domänen till aenigma också så nu kan ni knattra in aenigma.se och komma direkt hit!

Jag hade inte alls på mig det här. Men en annan dag hade jag det. Så, ja.

Wedges, Banana Republic. (Köpta i New York) Jeansshorts, H&M.

Jeansskjorta, Grisens. Spetsjacka, Myrorna. Toffsgrej, Myrorna.


Skriv en kommentar

ihhh, ja det blir fint som attan! och grattis grattis grattis i efterskott! låter som att du fick en prima dag!

grattis i efterskott :)

Wiie! aenigma.se/

· Svar till Fredrik

Superwiie!

det var hur fint som helst! tack för att jag fick komma fino.

Alla borde dansa sönder ballonger.
Och hoppas du bidde glad för mitt lilla brev, sötunge <3

Så toffsen har kommit till dig också nu! :D GILLAR. Och tack för igår, ja. Det var supergott!

Jag fyller år en sådan där knasig tid då alla alla alla är bortresta, så jag börade ganska tidigt att strunta i det där med kalas. Bakade såklart någon kaka, och de som kom var välkomna, men jag styr aldrig upp något, då blir det så ångestladdat.

ja, klart vi får slå våra kloka huvuden samman på riktigt en fin dag & hitta på någonting småfint. jag är sådär stortråkigt ledig i sommar i kombination med fattig, vilket ärligt talat känns... sådär. så inga stockholmsresor inplanerade här. du närmar dig inte skåne vid något tillfälle?
pusskram födelsedagsbarn!

jaa-a, maila mig din adress lilla sötnos så får du ett brev på posten signerat Blåval!!

Grattis i efterskott! :)

VAD VAR DET FÖR EN DAG?! VAR DET EN VANLIG DAG!? NEJ, DET VAR INGEN VANLIG DAG FÖR DET VAR KAJSAS FÖDELSEDAG! HURRA! HURRA! HURRA! GRATTIIIIIIIIIIIIIIIS!

Grattis i efterskott!!

Åh, det var så himla fint, som ett kak-kalas ska vara. Tack för att jag fick komma sötnos.

Grattis i efterskott!

fin-fin-fina du!

oooh, grattis i efterskottis! låter som en fin fin födelesdag!

Kommentera