Jag har ingen bloggfantasi eller inspiration alla just nu. Eller; jag VILL blogga men så fort jag ska göra det blir det tomt i huvudet. Blankt. Det liksom mest bara ekar.

Har egentligen en hel massa roliga grejer att visa upp och göra blogginlägg utav men när jag närmar mig nytt inlägg-knappen så bara 'pffffff', som luften ur en ballong.

Men jag kollade runt på lite bilder på Facebook på det jag blivit taggad i nyligen och tänkte visa hur jag sett ut lite på senaste tiden klädesmässigt. Det är ju ändå en sorts modeblogg. När jag inte är en 'pffffff'-ande ballong dvs.


Så, några dagens!

Träskor, från träskofabrik i skåne. Klänning, present från ett annat bord på Basar Under (!), jeansjacka, gammal från Polarn o Pyret. Sidensjal, arvegods.

(Kul att jag ser ut att ha dubbelhaka x 3 och pigment som en albino)

Kjol, vintage/Stadsmissionen. Brokadjacka, H&M Trend. Messegerbag, mammas gamla. Halsduk, köpt i Oman. Kamera, Canon EOS 400D.

CIMG4658 by you.

Klänning, H&M Trend. Tygpåse, Marc Jacobs. Solglasögon, Oakley. Sidensjal, arvegods.

Okej, denna och nästkommande bild är ioförsig ifrån april. Men ändå.

Tygskor, egen DIY. Klänning, present. Hoodie, köpt i New York (nähä?) Mockajacka, min fasters gamla från 70-talet.

Klänning, second hand/Beyond Retro. Kofta, Filippa K. Kristyrtub, ICA.

Skriv en kommentar

nope ingen hårförlängning. aldrig gjort.
Hur så?

SV: Jo jag vet att jag inte ska tänka så... Men ibland kan man bara inte hjälpa det när allt bara känns så himla tråkigt, och man inte trivs med sina vänner längre och inte orkar plugga... Då känns det inte som livet har börjat än... Och jag vill våga men jag är så himla feg... Jag har svårt att släppa saker, även om jag inte trivs... Men jag ska försöka iallafall!

Förrst... Visa hela »

fina tjejen!

Hej!
Såg dig idag på Ikea :D

Svar: Vid kassorna,. ni gick för att det var en sån lång kö:P
Skulle också varit arg och irriterad, som man alltid blir på IKEA, men var där ensam så det fanns ingen att bli arg på ^^
Gillade din klädsel =) underbara träskor!

hmm inget svar om varför du undrade om hårförlängning..?

såna sina bilder! och eeh nej? du gör ju hela bilden, hur fin som helst, och hur kul hade den varit utan dig om jag får fråga? ^^

Kommentera