För ett par år sedan tog jag äntligen mod till mig och klippte lugg. Jag hade funderat i över ett år på det och var så rädd när jag satte mig i frisörstolen att jag höll på att kissa på mig. Från att gå till ett jämnt midjelångt hår till att klippa en lugg var ett gigantiskt steg.

Jag blev otroligt nöjd även om jag såg ganska ung ut. Hade alltid lugg som liten och jag gillar hur busigt och lekfullt det blir. Dock växer mitt hår som gräs och efter att ha hållt efter den i ett par månader ledsnade jag. Spännen blev lösningen och jag hade snart en lugg nog lång att sätta bakom öronen.

Men nu har jag varit sugen på en lugg ett tag igen. En spikrak, ganska tjock som räcker ned strax nedanför ögonbrynen. Jag lär fundera ett bra tag till dock. Men så länge är jag smått besatt av att rita alla mina illustrationer och kladdteckningar med luggar i olika varianter.

Vad gör jag och Hanna en trött fredagskväll som denna när vi inte orkar gå

ut? Vi vaxar benen för första gången någonsin (skriken har skallat) och kollar på Easy Rider.

Skriv en kommentar

Jag tycker lugg är jättefint, men ibland tröttnar jag men jag har fått för mig att jag inte passar utan... Så jag vågar aldrig låta den växa ut. Nu har jag iaf provat en del olika - hellugg (både tunn & tjock), fejkad snelugg och nu riktig snelugg ^^
P.s. Gjorde det djävulskt ont att vaxa benen? Ska utomlands om ett par veckor, o det är inte direkt fräscha duschar o så (ingen solsemester direkt) där så... Visa hela »

hahah aaaaj kajsa! ajajaj!

haha åhh hoppas ni filmade när ni vaxade benen! :P Och jag tycker du definitivt ska prova luggen igen! Som sagt, ditt hår växer ju som ogräs så du har snart din långa lugg om du inte skulle vara supermeganöjd, alltså.

varför inte? Det blir säkert jättegulligt!

lugg är fint tycker jag. själv brukade jag gå efter mönstret klippa rak lugg - låta växa - kamma åt sidan - låta växa - klippa rak lugg. men nu är den typ jämnlång med resten av håret.

heyhey! vad säger du om picknick? kanske film och popcorn som avslutning? Hörs och ses imorgon, ja? :)

Det braiga med lugg är att den är så lätt att variera - ibland har jag lugg som hänger ner lite i ögonen, ibland kort som slutar strax ovanför ögonbrynen. Ibland nånstans mitt emellan. Och om jag så vill drar jag den åt sidan med ett sött hårspänne. Javisst min kvist!

Åh dte var mitt jitter när jag hade lugg, men det är ju så himla fint...

Kommentera