Pic. Sea of Shoes. Dock fick jag en bild på den här skon skickad till mig av en killkompis för ett tag sedan som bara skrev: "är det här inte precis någonting som du skulle vilja ha?" Oh ja, är svaret på det. Alice i Underlandet är lika mycket inspirationskälla för mig som Nightmare before Christmas.


Jag ska strax lägga in mängder med bilder från min kamera så att de sista dagarna jag är hemma ska kunna bli en sjuk jäkla bildkompott med DIY, pyssel, kläder, second hand och vintagefynd, sötsaker och annat fint, bra och roligt. Igårkväll hade jag besök av min kära Nathalie och nu ska jag strax pilla undan all nytvättad tvätt på golvet (den torkar där..) så att bästa Isabella från märket Bella o Bastian får plats att mysa runt här.

I vanliga fall är jag mycket av en ensamvarg men nu när Grisen är borta och jag jobbar som en besatt på dagarna kan jag inte tänka mig något bättre än att vara omgärdad av vänner på kvällarna.

Skriv en kommentar

Jiiiiiiisses. Skorna SKORNA! Magiska.

Och du... får jag be dig om en tjänt? Jag gör det i vilket fall (hihi), så får det bli upp till det om du vill göra den eller ej. Hur som haver, den där teckningen jag skickade till dig i födelsedagspresent. Skulle du kunna ta en bild/scanna in den och skicka till min mail? Det känns ju jättedumt av mig att fråga dig om det, du FICK ju den. Men nu är det så att jag sparar allt jag... Visa hela »

Blev helt till mig när jag fick se dem i sea of shoes, helt fantastiska :)

Dom där skorna är så äckligt snygga, på ett läskigt sätt.
Kan förresten slå vad om att din rubrik kommer från The Kooks "Seaside", fin låt ;D

Åh fy tusan vad snygga! och tyvärr inte direkt något man kan knåpa ihop själv, aja drömma går ju...

men du, jag har missat ännu ett av dina inlägg! Jäkla bloglovin!
Fiiiiiina skor föresten! the Nightmare before christmas är min favoritfiml:)

Kommentera