Min äldsta storebror (har två ju) Jesper jobbar på ett skidklädesmärke som heter Oakley. När jag fyllde år fick jag välja och vraka mellan massa solglasögon eftersom han höll på att bli knäpp när han såg att jag hade 39 krs varianter från Lindexs barnavdelning. Min mormor som var ögonläkare skulle vända sig i sin grav tydligen.

Ett par bra, polarized skulle jag ha som sitter skönt och skyddar mina gröna ögonbollar för sol. Var ruskigt sugen på ett par vita men slog tillslut till på ett par bruna i modellen Frogskin som tydligen är någon sorts 'special special limited edition jättefancypancy'.

Jag gilla'em! Tack bror.

Anledningen varför man inte ska ha billiga solisar från H&M eller dylikt är att ett par billiga, 40 - 500 kr, inte kan mäta sig kvalitetsmässigt med ett par för 1600 kr. Det är mycket pengar men en investering för ens ögon. Är man som jag som sätter sig på solglasögon kan man haffa ett par från ett sportigt märke, som Oakley exempelvis, som är sjukt tåliga och gjorda för att bäras under annat än fika-i-solen-förhållanden.

Skriv en kommentar

snygga!!
Jag sticker till en av sommarens härligaste ställen nu :)

Å andra sidan: anledningen till varför man inte har snygga och bättre och dyrare solglasögon är ju för att man så ofta tappar bort grejerna. Har jag hört, jag har ju vanliga glasögon så de sitter mest fast på mitt ansikte för det mesta.

Kommentera