När man inte har tiden att vara kreativ själv så kan man ju tipsa om andra kreativa själar.

Basar Under sist träffade jag fantastiska Catalina som med sina smycken, illustrationer, bilder, virkade accessoarer och små grejer fick mitt hjärta att slå fort fort. Visst finns det mängder av begåvade illustratörer och kreatörer i vårt avlånga land och på denna sfäriska planet, men denna tjej är någonting utöver det vanliga. Lite drömskt, lite lekfullt, lite magiskt, lite mystiskt, lite sött, lite roligt, lite mysigt, lite förtrollande. Det är Alice i Underlandet, barnböcker som man minns som igår, stiliserade skogar, fjärran länder, drömmar som etsar sig fast och minnen av en favoritfilm med långa tysta pauser i materiell form. Om jag fick önska mig en konstnär vars verk jag skulle hänga på väggarna och vars smycken jag skulle pryda mig med just nu så skulle det utan tvekan vara Catalinas.


Hennes etsyartshop finner ni här. Och hennes etsyaccessoarshop finner ni där .

a creative cat


Följ min blogg med bloglovin

Skriv en kommentar

ja köpte två suuperfina pins av henne dååå!
vet du jag har fixat gamleby lägenhet nuuuu! det är bara 250 km dit, hälsa påååååå dåååå<3

vilka fantastiskt söta!!!!!!! JAG VILL HA!

är det fel på bloglovin, eller är det fel på din blogg jag har missat en massa nya inlägg! Hur konstigt?

håller med bodil i båda kommentarerna! fel på bloglovin eller din blogg? jag som sörjt lite över att du verkade ha övergivit bloggen. men nu känns det bra igen

Suck vilka härliga ting! tack för tipset!

Åhåhåh kundeinteslutapillapågrejerna-båset! Kände mig som en fegissmygare som bara cirkulerade runt hennes bord och flinade fånigt.

katter ska inte åka rullskridskor :P
Haha XD

SÖTASTE jag sett på länge! Liksom, HUUUUUR FINT??!

Men, är det bara för mig länkarna inte funkar?

Men oj. Den där kristallkronetavlan var den vackraste någonsin! Tänk om man hade en sådan.

Och kaninerna var sötast. Ååh! De påminner mig om dig, kanske för att du har en liknande halsduk eller kanske för att du är så gosig och söt.

Kajsa! Tror faktiskt att det här måste vara det finaste någon har skrivit om mina verk:) Verkligen fint skrivet! Tack rara du, nu är min vecka made helt enkelt!

Kommentera