Nu ska jag, aka den osminkade sanningen på bilden, packa ihop de sista sakerna, slänga lite lax i stekpannan och fundera en sista gång på vad jag behöver ha med mig. Sen så fort Mikael har kommit hit så åker vi. Mot Växjö ikväll och lite kalas där imorgon eftersom Mikael har fyllt år, sen till skåneland (<3) på söndag och på måndag, då börjar äventyret.


Jag laddar upp lite inlägg som kommer dyka upp titt som tätt under helgen och så har jag ju bloggat lite som en tok innan i veckan som kompensation. Men jag tror inte att jag kommer blogga alls när jag är borta. Möjligen om jag trillar över ett internetcafé. Men mest ska jag bara ha semester, vara kär, surfa, leka och vara ute i solen. (jag drömde att jag inte blev brun alls så nu måste jag verkligen bli det. eh)

Egengjord isglass på flädersaft är gott gott. Särskilt i kaninform.

Skriv en kommentar

Åh, hurra vad roligt! Ha det alla tiders när du är iväg! Kram och puss!

Vi finns här när du kommer tillbaka och väntar med spänning på historier och bilder från din resa. Ni kommer få det finfint :)

Du är söt som socker! Ha en fintokigsnurrig semester. Åk karusell om du kan.

Välkommen på mellanstopp i Växjö, finaste Kajsa!

Fläder som är så gott! söt glasspinne.

Åh vad fint ni kommer att ha det, men oj vad jag kommer sakna dig lilla slurpkatt. Slurpslurpslurp. Greetings från en sönderkörd tjej i Karlskoga (fyspass varje morgon 06.30)!

oh vad gott! jag är ett stort fan av både flädersaft och hemgjord isglass ;)

Kommentera