Få människor i världen gör mig så glad som Bea. Inte bara hälsar hon på bara för att säga hej och kramas lite med jämna mellanrum, hon är dessutom en av de människorna jag känner med absolut störst hjärta. När dagar är grå går jag in på hennes blogg ungefär en gång i timmen och bara fyller upp kvoten med pastellfärger, ballonger, sockervadd och glädje.


Häromdagen kom hon traskande och gav mig en stor prickig påse med ungefär en miljon små saker som jag tycker om. En födelsedagsgoodiebag utav jättemått helt enkelt!

Min älskade lilla fina Snigelvän. Om jag var en hälften så bra vän skulle jag vara glad.

I påsen gömde det sig massor av knaprigt godis som Pez i stora lass, knastriga Hello Kittyklubbor, gammeldags karameller och gör-det-självgodishalsband. Sen fanns det söta klistermärken, en urbra bok om second handshopping i Stockholm, muffinsformar, sockervaddstuggummi och såobubblor i en behållare i form utav en prinsesstårta!

Supersött och superroligt att tugga på. Måste smaka numedebumsinteväntaensekund.

Göra halsband på en gång också.

Blåsa såpbubblor ligger högt på min tio i topplista över saker jag gillar mest.

Naglarna matchade pasetllgodisarna perfekt.


Alla borde ha en Bea i sitt liv. En människa som bryr sig, lyssnar, kramar, finns där och gör livet fint vilken tråkig, gråmulen dag som helst. Tycker dessutom att ni ska gå in på hennes blogg och gratulera eftersom sötnosen kommit in på Gamlebys fotoskola!

En dag är det hennes bilder som kommer sitta på Fotografiska jämte Annie Leibowitz, tro mig.

Skriv en kommentar

Åh så fint!

du och din kompiskrets verkar ha så fina smeknamn till varandra. Jag känner än så länge till grisen, och nöten. Sedan kallar du denna Bea din snigelvän... Finns det några mer smeknamn?

men men men men när är du utomlands då kajsa lilla? kan ju kanske försöka pricka in stockholmstrippen när du inte rymt från landet så vi kan blåsa såpbubblor på varandra. haha. puss!!!

nemen åh, vilken underbar present! älska pez, såpbubblor & godishalsband!!

sööötis! älskar dig mest! ja vi ska pysselipyssla! nästa vecka! ja kan tors kväll och fredag!! <3

Så fint!! :)

Vad härligt, och vad fin du är i håret!

Och på tal om min hatt, jag är oerhört förtjust i den. Min är från Portugal, jag tror faktiskt inte jag betalade så mycket som 200 kronor för den. De har många såna stråhattar där, i affärer och på de lite billigare marknaderna- så det var bara att välja och vraka.

Kommentera