I juni för exakt ett år sedan var jag i skåne. Var i vårt hus på västkusten, umgicks med vänner, längtade efter Mikael, åke till havet med honom när han väl kom och klädde mig ganska fint. Finare än vad jag gör just nu. Nu är det mest skitigt hår och kläder som ska tvättas innan resan. Men vi kan kolla på hur jag såg ut lite grann i ett juni för ett år sedan.

Jag hade flätor, ros i håret från Glitter, röda läppar, flanellskjorta som jag fått av Mikael (och som jag bara tog av mig om det var sol mitt på dagen) och mammas kofta.

Mjukiskläder är inte min grej men världens skönaste I love NY-hoodie tillsammans med flanellskjortan är ungefär samma sak.

Sandaler köpta på Aldo i New York, klänning från Vero Moda, skjortan är från Lindexs pojkbarnavdelning och halsbandet är Indiska. I ett träd.

Skjortan igen tillsammans med shorts från Zara och Dieselt-shirt.

DIY:ade tygskor, second handklänning och tygros från Glitter. Klänningen är såld med den tillhörande aftonkappan har jag kvar.

Förresten, många av er har undrat över Bloglovin och varför det inte funkar längre så att ni ser när jag bloggat. Jag har meckat med det nu och tillslut skaffat ett nytt bloglovin-konto så klicka er in via ikonen i högerspalten och lägg till mig igen på nya adressen. Den gamla är kopplad till gamla bloggen och därför syns inte mina uppdateringar. Så följ mig igen nu!

Skriv en kommentar

Åh jag kommer ihåg den översta bilden! :)

Kommentera