Jag tänkte såhär. Solen skiner utanför de flestas fönster och blogglusten dalar i takt med att nätterna blir ljusare. Vem orkar egentligen kommentera och hålla sig á jour i vår sfär när det är vittring av sommar? Men eftersom det är himla tråkigt att blogga för sig själv tänkte jag att vi kör en liten tävling. När jag gjorde mina tavlor med hatterna, mustascherna och flugorna var ni himla många som ville ha likadana. Därför har jag gjort en bild med exakt detta fast i en annan version som ni kan vinna!

Lägg in filmen nedan i era bloggar, eller en skärmdump på den, länka och så är ni med i tävlingen om att bli ägare till en liten gubbes alla attribut. Skriv en kommentar hos mig så jag vet att ni är med bara. Ska vi säga att ni har till på söndag på er?


Go go!

Jag bjuder på trött, osminkad, frukostätande mig själv. Vassego.

Skriv en kommentar

Det är gjort!!! :) Även om jag inte vinner så hoppas jag att du fattar hur mkt jag uppskattar din talang nu när jag deltar!

Nej jag har inte länkat, för jag kan åka hem till dig, kidnappa dig och tvinga dig att måla en egen till mig (givetvis samtidigt som jag hotar med att Cola Zero ska sluta tillverkas) när jag viiiiiiiiiiiiiiill! :D .............................Or maybe not. Hehehehe. Men jag ville bara säga att den där tavlan var jättefiiin och att du alltid är jättefin! :D :D :D Kajsa AJ LÖV JO. <3

jag är ABSOLUT med! Om jag vinner tänker jag hänga upp den på hedersplatsen i mitt rum. Om jag inte vinner tänker jag åka hem till dig och stjäla en annan tavla...kanske...eller...okej, det var bara ett tomt hot. Jag är med i alla fall.

åsså tycker jag att du gör en till världens bästa farsa!

· Svar till Tomten

Papiiiii...

Jag vill ha Kajsaaaaa! Du kan få kycklingen i utbyte! Vet du, såfort den kläcktes tänkte jag att "det här vore perfekt att ge Nöten i födelsedagspresent".

Åh åh åh jag vill ha den! La upp videon i min dagbok! alfapet.blogg.se/dagbok/2010/june/ah-jag-vill-vinna-kajsas-fina-tavlor.html

I´m in it to win it! Kram!

Är det försent att vara med? Jag viiiill!! Jag skriver, nu :)

det suger att inte ha blogg ibland.

Jag hoppas innerligt på att få vara med i utlottningen, trots att jag såg det så sent!<3

Kommentera