5 veckor har jag varit borta. En evighet i vår excentriska, knasiga, märkliga bloggsfär. Jag har saknat er massor men vi vet ju alla att det är roligare att ligga på en solvarm brygga, känna gräset mellan tårna och äta glass i skuggan än läsa bloggar och blogga på sommaren. Så jag ser det som att alla de bra blogginlägg jag inte gjort under den här tiden, de är sparade till i höst när man kan behöva läsa fina, söta, märkliga, excentriska och knasiga saker!


För tillfället befinner jag mig sedan en dryg vecka tillbaka i vårt hus i skåne. Så fort alla bilder är inlagda från min en månads resa så ska ni få ta del av valda delar av den fantastiska färden genom länder, städer, äventyr och upplevelser. En roadtrip med extra allt.

Tills dess bjuder jag på en liten bildserie jag tog när jag modeassisterade åt min vän Isabella, från märket Bella o Bastian, i våras. Trots att det var en kylig vårkväll var det sommarljus i strålkastarna. Precis sådant sommarljus som det är ikväll. Och modellen på bilderna hade den mest sagolika av handsydda klänningar man kan tänka sig.    


Jag har saknat er!

Skriv en kommentar

Du har varit saknad!

ah! vad fint att du är tillbaka, kikade in här igår eftersom jag saknade dig. finfint. välkommen åter kajsa.

Jaaaaa, Kajsa! Du är efterlängtad!

Välkommen hem <3 och loppisar är bästbästBÄST, ja.

Wiii.. Nu har du gjort mig glad! :) <3

jag har saknat dig och kajhäng!!! kom till stockholm snart!

nej men! välkommen tillbaka.

Välkommen tillbaka!:)

Välkommen tillbaka! Jag har saknat ditt bloggande.

Åh your back! Har saknat dina inlägg som sjutton! Och, dig med för tusan! När kommer du hem till Stockholm? :)

roligt att du är tillbaka! Jag har saknat dina härliga inlägg :)

Kommentera