Såhär såg jag ut innan jag åkte mot Skåne för att sedan äntra Europas kant via en båt mot Puttgarden, Tyskland för ungefär sex veckor sedan.

   Idag har jag på mig en klänning med fåglar på ljusblå botten, en prickig bikini från länge sedan och ungefär samma frisyr. Min mamma undrar om jag tänker borsta ut håret någonsin igen. Jag meddelar att det är väldigt skönt att ha en knut med sidenscarf om det. Mest hela tiden.

Så snart min dator är rensad, tömd på strunt och bilderna inlagda kommer ni att bombas med inlägg av pyssel, knåp, reseminnen, kläder, inredning och allt därimellan. Tills dess ligger vi i solen, planerar en tur till Malmö och Linnéa imorgon och bloggar om lite annat.

Klänning, Indiska. Sidensjal, arvegods. Armband, köpt i Grekland.

Skriv en kommentar

söt du är!

tjusigt!

Nja, det finns tyvärr inget större utbud av loppisar i Växjö, inte utöver det vanliga iallafall. Men det finns en i Moheda som vi brukar åka till, den har öppet varje söndag på sommarhalvåret: www.ostregard.se/ Ja och så finns det ju denna: www.tidlosatingibilla.se/Hem.html Där lämnade vi typ alla våra saker när vi sålde vårt gamla hus.

Hej!

Ja jag såg den, men sen var jag för trött för att fatta att jag fick sms och sen glömde jag bort det. Felåt!
Skönt att du är tillbaka, antar att du haft det fanatastiskt!
Puss

vad fin fin fin fin du är! oj vad mycket fint det blev, fniss.

sv;tack

Kajsa! Kan du inte göra ett fiffigt så här kan man sätta upp sitt hår inlägg. Jag är sämst, sämst, sämst på sådant, och har alltid sådana där ledigt snygga uppsättningar!

Du är fin!

Otroligt fint och jag gillar att tonen i dina foton är varmare än tidigare!!

Löv jooo!!

Jag vill också kunna knyta en fin sjal runt huvudet. Men med mitt tunna hår ser det inte lika bra ut.

Fruktansvärt fina bilder tycker jag.

Kommentera