Hittills den här sommaren har plagget jag burit i ur och skur och för precis alla tillfällen varit den rutiga långklänningen jag fyndade på min favorit till Stadsmissionen i Stockholm, i våras. Den är lite stor men sveper skönare än något annat runt kroppen, tillåter solen att komma åt armarna, är sval i varmt väder och värmer benen från kyliga vindar när det är svalare.

Det har blivit det där plagget som använts så det nästan blir lite pinsamt mycket men som jag ändå fortsätter att dra på mig. För den är det ultimata plagget för min gipsy summer. Man slänger på ett par armband, sticker fötterna i ett par remsandaler och knyter en lite för lång scarf runt håret och gör en turban. Redo för stad eller strand, resa eller lunch.

Foto från i våras.

Jag kan tänka mig att jag kommer att använda min rutiga älskling lika mycket i höst. Då till ett par lite grövre skor. Helst skulle jag vilja haffa ett par mockasiner som dessa nedan men annars blir det tjockare strumpor i Mohedatofflorna eller ett par boots.

Skriv en kommentar

Gud vad kul att du älskar ditt impulsköp så mycket! :D Och vet du, jag använder min leopard klänning som jag köpte samtidigt minst lika mycket. ;)

Kan man gå i moheda en hel dag utan att ha värk i fötterna? Jag funderar på om ett par moheda ska bli mina nya arbetsskor.

Jag hade tappat bort dig! Men nu är du hittad och allt är frid och fröjd.

· Svar till Hanna-Karolina

Hanna-Karolina! Jag hade egentligen inte tappat bort dig men du har haft så att jag inte kunnat kommentera på din blogg!

Vad härligt att du är tillbaka Kajsa! Hoppas du har haft en finfin resa!

alltså, skorna! <3

Tpfflorna är grymt snygga!!

den där klänningen skulle jag också använda alldeles för mycket. Himla fin är den! Och det är väldigt trevligt att du är tillbaka tycker jag, jag ser fram emot massa bilder från resan!

Kommentera