Jag har en kliande känsla i kroppen av att jag behöver någonting nytt. Inte nytt som i en ny lägenhet (det är jag ju redan på väg till) utan någonting nytt arbetsmässigt. Något att sätta tänderna i. Något som utmanar mig, som känns spännande, annorlunda och kreativt.

Jag vill ha ett nytt projekt. Kanske längtar jag för första gången någonsin till något annat än bara frilansanställning? Jag älskar friheten men just nu kliar det i fingrarna, kroppen och huvudet efter någonting nytt nytt nytt. Mitt liv är en underbart spretig blandning och jag längtar efter nästa dörr och väg att gå. Utmana mig, livet.

"am working on my new album too"

Linne från Ida Pyk.

Skriv en kommentar

Jag känner lite likadant... Vill ha något nytt som inspirerar mig... så jag startar massa nya saker hela tiden men sen rinner allt bara ut i sanden...

Den känslan får jag också ibland. Fats jag jobbar ju inte...

Your Closet vill ha dig! Inte bara som modell utan hela tiden! Med i arbetet! Så, bara så du vet kommer jag beordra dig att jobba med mig så fort jag får pengarna att gå runt! :D

Jag hoppas att utmaningen på mitt jobb snart tar vid.

ohoho själv torkade man ju snor hela dagen, jobbet inkluderar garanterat några hostningar rakt i ansiktet, även i maten, när jag "inte ser". Bli barnflicka! (märk väl ironin)

Nej, vilket coolt linne!

din utmaning kommer!

Kommentera