Antalet gånger jag har sminkat mig den här sommaren går att räkna på en hand inser jag. Det är en jäkligt skön känsla att ha ansiktet fritt från mascara och consealer. Nästa vecka är det dock jobb för Ida Pyk på Fashion Week och för att jag inte ska bli portad för att jag ser ut att vara fjorton år överväger jag att lära mig använda mascara igen. Men bara kanske.  

Kan Tavi komma undan med det kan väl jag.


Och appropå Tavi så är det ju inte alla bloggare som får låna klänningar och skor från Miu Mius fågel, och hund/katt, prydda kollektion. Men man kan ju alltid sporta sin budgetvariant. (Som dessutom köptes förra året och var ganska långt före Miuccias hajpade mönster.)


Klänning, Monki. Skärp, mammas gamla. Väska, DIY:ad av mig och klorblekt. Tygskor, DIY:ad med nitar av mig. Flätat armband, köpt i Grekland.  

Skriv en kommentar

Men åh, du är ju jättebrun! Vilket fusk. Det lilla bruna jag lyckades skrapa ihop under dagarna i skärgården ser man inte ens lilla spår efter längre.

Jag har planerat att gå på Cheap monday, Camilla Norrback och Carin Wester (även om det är stor risk för andnöd bland all den publik som förmodligen kommer vara där) hittills. Samt modecenters fest på fredagen. Kan bara begränsa mig efter jobb-tid d... Visa hela »

Samma här ungefär. Jag har jobbat hela sommarn, men har ändå inte orkat dra på mig smink alls särskilt många gånger. Av ungefär den anledningen att det är, just sommar.

Jag äääälskar den översta bilden btw. Älska silhuetter mot kvällshimlar. <3

same here. jag har sminkat mig en gång tror jag och det var då jag satte guld i hela ansiktet inför prideparaden.
du är himla fin och brun och när vi ses kommer nog jag bli lite avis. <3

Fiiina bilder! Om du får garderobskris inför fashion week så kan du komma in och låna något superfint från butiken (Miu Miu, Schmiu Miu)

Kommentera