Är det någonting jag är riktigt, riktigt svag för när det kommer till second hand och vintage så är det definitivt broderade kläder. Det kan vara skjortor eller klänningar från såväl 60- som 70-talet, så länge det är handbroderat så blir jag alldeles pirrig i magen.

Bäst är dock vackra gamla blusar. Jag kan aldrig få för många helt enkelt.


Så när jag härom veckan trillde över denna svarta skönhet för 40 kr på Återvinnarna, runt knuten från där jag bor, var det bara att langa fram två tjugor och traska hem lycklig.

Älskar volymen i ärmarna och att hela livstycket är översållat med broderier. Kommer bära den till såväl kjolar som över klänningar. Och allra bäst passar den naturligtvis med stråhatt.

(Klänning från Forever 21 i Washington DC, blus från Återvinnarna som sagt och hatten

är köpt i Biarritz nu i sommar.)

Skriv en kommentar

Åh, sitter som en SMÄCK på dig också!

Den passar dig perfekt!

superfin blus!

Sv; angående den ultimata klänningen. haha. aw. fast jag tror det var rätt längesen det gossip girl avsnittet spelades in, typ.. 2008? stod att klänningen var marchesa. (bildgoogla blair prom dress för bilder på både dita och klänningen). sen kan du inte hata gossip girl! jag vägrade att se det i två år, men när jag väl gav det en chans blev jag inslukad direkt! bara det faktum att en av huvudkarak... Visa hela »

Min kajs-lajs! Vill lekaspela snart. Slurp.

Superhärlig blus!!

jag har kommit in i en period då alla kläder helst ska vara nåt broderat på. Helst handgjort. Syster hittade världens finaste klänning på 20% på halva reapriset på indiska. Och jag har hittat en blus i en underbar mintgrön nyans som jag vill använda mest varje dag. Den har jag-dör-fina broderier, vid halsen. PUSS!

Kommentera