Tänkte att ni skulle få en närmare kik på mitt alldeles fantastiska vintagehårband som jag köpte förrförra veckan. Förälskade mig i det hos fina Fanny i hennes vintagebutik som ligger ett stenkast från där jag bor (nu när jag flyttar till Lidingö om lite mer än en vecka kommer butiken vara saknad som närmsta vintagegranne).

Hårbandet är handgjort och är ett sidenband som bas med massor av fastsydda små blommor i en mjuk aprikos/rosafärg som jag älskar!

Knyter en stor rosett i nacken och låter sedan banden ligga över övre delen av ryggen. Passar i mitt tycke till ungefär allt men allra bäst till pastelliga färger.

(Min egenknåpade löskrage ville vara med också)

Skriv en kommentar

Tjusigt!

Oooh, sött! Midsommar året runt liksom.

den var verkligen fin i ditt fina hår!

du är så tossigt söt, bruden. med eller utan blommor i håret.

Du är så himla fin och söt i det också! Det är som gjort för dig. Fast, jag vill också ha det. Så himla, himla fint!

Jag har lagt märke till det i tidigare inlägg och beundrat det, nu gör jag det ännu mer, så bedårande!

Åh den är så fin så det är inte klokt!

det är jättefint!!

åh, så fint! som körsbärsblommor!

sv: åh, oj, du skulle absolut vara jättefin i papiljottade (nytt ord!) lockar, men kanske har du lite för långt hår. om jag var du skulle jag prova stooora spolar, mitt hår är nämligen för kort för såna och det blir bara en fånig fjong istället för lock.

Whoooot, flyttar du så snart?? (whotwhoot) Och det där hårbandet, borde väl gå ganska bra att göra ett själv? Inte precis likadant förstås, det blir ju tråkigt.

Kommentera