I sommar när jag bloggat mindre, varit ledigt mer och rest en himla massa hundra mil i Europa (och Sverige) så har jag passat på att samla på mig inspiration, kreativitet, ideér och energi för en lång höst och vinter. Jag ska resa i vinter också men tills dess ska jag pyssla och DIY:a järnet tänker jag!

Just nu samlar jag inspiration från världens bästa tidning, som jag fått låna en massa nummer utav av en vän eftersom den inte finns att få tag på i Sverige, Frankie.


Ända sedan jag broderade mustascher på Minidesign av Kajsa-kollektionens klänningar har jag velat göra någonting mer, lite större. Funderar på att sätta tänderna i en klänning och göra ett maffigt och ganska avikande broderi som kontrasterar.

Vore ruskigt kul att ta vanligt, enkelt porslin och göra det personligt och eget med porslinspennor. Tänker att man skulle skriva små favoritstycken och rita något?

Köpte lite lösa smyckesdelar på loppis i skåne och tänker göra lite nya varianter.

Min sommarfrisyr (okej, året-runt-frisyr) innebär en sidensjal insnurad i en knut eller som ett hårband/turban. Skulle dock vara fint att i höst fästa upp lösa hårslingor med egengjorda hårspännen.

Har en hel påse med slipade glas och porslinsbitar som jag hittat på stränder i Afrika, Väst Indien och Europa. Tanken är att jag ska göra ett fat där jag fäster dem som mosaik. Det som blir över vill jag göra ringar och kylskåpsmagneter av!

Pics. toggle.co.nz (sajten ligger dock just nu nere för uppdatering)

Skriv en kommentar

Ser fram emot din pyssel höst! :D Och du fina, vill du ta en fika någon gång snart? Jag saknar dig.

· Svar till Sica

Klart att jag vill ses snart! Jag måste bara komma in i ett jobb/vardags/sommar/normal-flow igen och putta iväg Mikael på jobb!

åh! något att se fram emot med andra ord. bra idéer som vanligt! själv funderar jag på att brodera fina citat på kläder. fast det känns svårt. jag har inte broderat sen syslöjden!

vad det ska bli kul att läsa om allt pyssel :)

KRIG!! Underbart broderi.

Det där med att rita på porslin har jag också tänkt göra. Det kan ju bli himla tjusigt och eget, tänker jag.

Aj lööv pysselkajsa!

oooh, du är tillbaka 8D
Porslinspennor är kärlek! men det är sjukt svårt att få det som man vill. :/ Stadiga händer 'r det som gäller!

Kommentera