Jag vet inte om sommaren är över än eller om jag kan klamra mig fast likt en desperat på någonting som sakta men säkert försvinner i fjärran. Solbrännan är ett urblekt töcken men håret är fortfarande extra blont och fötterna vandrar helst runt i flipflops om de får välja.

Klänning från Gina Tricot, hunden är min portugisiska semesterhund och armbandet är köpt på en second handmarknad i Sintra.

Jag tänker mig dock att hösten med sitt intågande ska bli månader av kreativt arbete. Nytt och gammalt, ritande som skapande och mängder av nya DIY-projekt.


Skriv en kommentar

Ja! Pysselhösten är på gång!

Jag ser fram emot hösten med en viss vemod. Mitt liv kommer ta en helt ny vändning. Det här kan bli den bästa hösten någonsin.. eller den värsta. Önska mig lycka till!

I Åre är det försent att klamra sig fast vid sommaren. Idag vaknade man upp till fem grader, regn och den klassiska kalla blåsten! BrRRRR!

Ser framemot mitt Sthlms-besök. När det är så billigt kommer jag åka ofta :) Finns mycket möjligheter till e fika med Joppe, skulle vara hur mysigt som helst!! Du råkar möjligen inte veta någonstans där man kan fixa sina naglar lite billigt (typ elevbehandlingar) ? Känne... Visa hela »

Kommentera