Jag har letat efter ett kakfat/fruktfat som är annorlunda och som passar min stil, väldigt väldigt länge. Tycker ofta att de är dyra men i dålig kvalité eller för enkla och vingliga i plast eller porslin. På en loppisrunda i somras insåg jag dock att det ju borde vara ganska enkelt att göra ett själv i glas.

Sagt och gjort. Jag har införskaffat ett antal glas i olika former och färger och två utav fyra glastallrikar och har snart ett alldeles unikt kak- och fruktfat.

Det kommer totalt att bli fyra våningar om man räknar bottenplattan så just nu jagar jag två glasfat till i olika blåa/gröna/turkosa nyanser. Med superlim och lite tålamod är det kalaslätt att fixa själv. 100 kr kommer det ungefär ha kostat när jag är klar.


En annan rolig sak som jag fixar med just nu är att starta min egen etsyshop. Efter att ha rådfrågat vänner och pysselkompanjoner har jag äntligen bestämt mig för det och nu knåpar, DIY:ar och införskaffar jag material för fullt för att göra en shop med minidesign av Kajsa, små illustrationer och annat smått och gott som jag hoppas ni ska gilla.

Så säg mig; när jag öppnar en shop, kommer det finnas någon som är sugen på att köpa fint, sött, knasigt, dekorativt och DIY:at av mig?

En Miu Miu-ish löskrage med en uggla, blomster eller ett viktigt ord på för en billig penning kanske?

Skriv en kommentar

Vad kul att du ska öppna etsyshop! Ett bra sätt att starta på. Hade dock inte koll på vad det var riktigt när jag startade min butik. Hade kommit undan betydligt billigare då, men men :)

roligt att du ska öppna en etsyshop :) jag kommer säkert att fastna för något du har gjort :)

Ett sånt där kakfat skulle jag då gärna ha! Sjukt snyggt med glas och färgerna.

Mycket fint fat Kajsa!
Känner mig för första gången på länge riktigt peppad inför hösten, tänk att bara få kura ihop sig i sin alldeles egna ateljé och bara få PYSSLA! Det ska bli helt fantastiskt! kram

Det fatet verkar ju bli kalasfint! Roligt med ett som du blir ensam med också.

Vad roligt Kajsa, jag ser fram emot din etsyshop. Och vet du jag ska tills thlm i helge (tjejmilen), kanske, kanske att jag tittar förbi bazar under :)

Detta kommer bli spännande!

alltså guh vad jag också ska göra ett kajsa-kakfat, så smart ju! kanske kan göra det med tekoppar och tefat?...hmm..

vad roligt att du ska öppna etsyshop! har själv funderat på det men jag tror jag har shopen på bloggen ett tag till

JAG HAR OCKSÅ TÄNKT ÖPPNA ETSY-SHOP! wiiiii

Kommentera