Jag har totalt glömt av att ge er mer bilder från vår en månads roadtrip nedåt Portugal. Såhär på söndagskvisten när jag sneglar med ena ögat på sista filmen i trilogin om Härskarringen slänger jag därför in ett inlägg från allra vackraste Frankrike.


Efter en dags surf ville vi ta vara på den magiskt fina kvällen genom att ha en picknick direkt vid strande i det sträva, ljusa gräset på dynerna. Färsk baguett, kryddig fetaost, grönsaker, avokado och lite iskall öl inhandlades och vi slog oss ned till en av de där kvällarna man aldrig kommer att glömma.

Brun och fin pojkvän.

Efter att ha jagat en stråhatt genom hela Spanien och Portugal gav jag tillslut upp. Men i extravagansens Biarritz väntade den på mig för 8 euro och nu är vi oskiljaktiga.

Hatt och en fläta över axeln tillsammans med en luftig sommarklänning och man är redo för precis allt vad livet bjuder på. Fest som en dag på stranden.

Med mil och åter mil av strand från spanska gränsen och långt upp i Frankrike är det bara att välja och vraka för att hitta sin egen favorit. Vi gillade Capbreton skarpt eftersom det var lite folk och alldeles stilla.

Skriv en kommentar

Ser inte så lite härligt ut!

åååh vill vara på äventyr i värme! och din stråhatt, mums.

Underbart!

Finofinofinofino!

det där att resa runt utan att ha några direkta planer verkar ju för smått underbart. inte ha nåt flyg eller tåg att passa, och du vet. det känns som det skulle vara typ... frihet?

Kommentera