Gårdagen spenderades på en grå trägbrygga vid vattnet, i en båt med wakeboardåkande killar som höll på att skutta upp och ned av glädje, badandes från klipporna och bara sittandes

på en veranda från ett idylliskt hus på Ingarö med utsikt över skärgården. Episk dag utav magiska proportioner. Livet borde alltid vara en solig augustidag med värme som får kroppen att bli varm innifrån och ut.

   Nu planerar jag inför jobbet med Ida Pyk den kommande modeveckan och knaprar potatisbitar med galna mängder grillkrydda. Skön helg.


Som innan nämnt handlade jag ju en del på loppis när jag var i Skåne. Detta är skörden från en dag på två olika ställen ute på Bjäre, utanför Båstad.

Helt oanvänd, med lapparna kvar, angorajumper från Filippa K. Fick den för 30 kr (!) och jag ska ha den till svarta jeans och en skön kavaj eller ovanpå en slapp klänning tror jag.

(Den mousserade cidern kommer från en gårdsbutik. Om jag kunde skulle jag enbart handla på små gårdsbutiker. Allt är som taget ur en Astrid Lindgrenbok.)

Haffade ett halsband som handgjorts av indianer i Californien för 10 kr och en silver berlock/hänge till ett halsband för 5 kr. Kalasbra! 


Sen ska jag ju göra en rejäl tavelvägg i nya lägenheten så jag har dammsugat loppisar på bra ramar och tavlor. Denna köpte jag för 20 kr och silverfärgen på själva ramen är blekt och fint avskavd här och där. Jag bara plockade ut akvarellmålningen innuti och satte i en bild jag hittade bland massa tidningar.

Skriv en kommentar

vilka härliga och fina inköp! Vill ha dem!

Låter som om ni haft en underbar dag!

Och abropå länken du skickade: Skrämmande likt min logotype. Ska man känna sig hedrad?

Jag flyttar till Kalmar. Den inte-så-jättestora staden och inte heller den särskilt läskiga staden i Småland. Trots att det är en inte-så-jättestor eller läskig stad ska det bli lite läskigt att flytta. För det är ändå nytt. Men mest blir det skitkul tror jag.

Vilka fynd! Hänget var ju helt fantastiskt fint!

vilka fynd du! halsbandet gjort av indianer var himlarns fint, bilden du ramade in också:)

Vilken Kajsa jumper!

Och till svaret på din fråga: Jag tror det är för att du bor i sthlm, och inte i ett av Uppsalas tätaste studentkvarter där ingen har en bil eller ett släp för sina grovsopor. Men det är bara en teori :)

Sickna vackra ting!

Åh tavelvägg! Vilken fin förvandling det blev med ramen. Nu måste jag själv starta tavel-kollektion. Men det känns så olönsamt - hur ska man få med sig hem allt från andra änden av världen när det väl är dags?

Kommentera