För tillfället ägnar jag helgen åt att hänga på 'En nyfiken gul' nedanför Eriksdalsbadet och lyssna på Belle and Sebastian, Robyn och Shout out louds, bland annat, som spelar på Popaganda, sitta på Fredhälls klippor i solen, promenera från Kungsholmen till söder sjungandes "Västerbron I hate walking on yoooooooou" och fikandes på minifestivalen vid Hornstull och i

Tanto. Allt med ett gäng vänner och bekanta som ständigt fylls på. Så jävla bra helg.


I torsdags var dock jag och JessicaMinimarkets kalas för sitt undermärke Mini for Many. Då såg det ut såhär ur hennes kamerasynvinkel: 

IMG_5287

Jag varken hann eller orkade byta om efter jobbet så jag slängde på mig min cape och åkte till Gamla Stan för att sen knalla till F12s salong.

IMG_5289

DIY:en jag gjorde häromdagen blev såhär! Naturligtvis hann jag trasa sönder dem efter att ha krupit under ett bord men sen är ju inte H&Ms kvalitét på strumpisar så bra heller..

IMG_5295

Vi missade totalt att temat för kvällen var zoo. Men det fanns andra som var helt med på noterna. Jag blev glad. (Groddräkt som denna är numera med på önskelistan)

IMG_5297

Träffade på Frida och David och fick bästa tänkbara sällskapet av dem.

IMG_5298

Så hängde vi utomhus, frös lite och skrattade en hel del.

Skriv en kommentar

Strumpbyxorna är så fina. Hoppas du startar en etsy-shop, det vore kul!!

Aaah, en fet groda! ;) Du är så sjukt söt Kajsastumpan. Kul när du lägger upp bilder där du är med. Speciellt in action. (och djurtema? då hade du ju kunnat låna min fina tyska kängurudräkt!) puss på dig

åh, vilken cool groddräkt! Och så snyggt det blev med hjärtan på knäna!

Jag har en bekant som i Japan bytte till sig en groddräkt mot en Timo Räisänen pin.

Jag kan skicka resten av bilderna till dig om du vill :D Och SJÄLVKLART är du välkommen med dina fina saker på Basar Under på lördag :) Bara att hojta till. Jag kommer vara där kl 9 redan är min plan.

Sv: Vad kul med en billig loppis av bra kvalité! Mera sånt!

Vad kul att få tjuvkika lite på vad du har haft för dig.

(sv: aw tack! du är för söt!)

och ååh, vad fina dina strumpisar blev med hjärtanen! Jag tror nog allt att någon (t.ex jag) kanske bör ta och apa efter lite!

Fina knän och jisses så fin grodkostym! ser ut som en smaragd glittrande Grodan Boll.

Kommentera