Jag älskar min pojkvän. Truly, madly, deeply. Han låter mig larva runt bäst jag vill som en 5- åring ena stunden och hörsammar (ibland) när jag för att i ett annat andetag, en annan sekund, fräser att han fan får ta och städa undan det berg av smulor han lämnat på bordet och att toalettlocket är till för att täcka stolen den är fäst vid. 

Så ibland när jag ledsnar på att springa fram och tillbaka för att peta på kameran och fixa fjärrutlösaren tänker jag att han ska få fota mig. "Älskliiiing, ta en bild på mig!" hörs oftare och oftare när han är hos mig. Jag avundas alla bloggtjejer som har pojkvänner som plåtar dem och tillåter en mindre modefotografering hemma.

Men hur mycket jag än älskar Mikael har jag fått inse att han inte riktigt passar för den där rollen som Vinden, Vargen och alla andra pojkvänner har. Det blir liksom mest.. suddigt, skevt och väldigt märkligt. Men jag älskar honom ändå.  

Jag kommer aldrig att se ut som en fabulös Elin Kling eller som en sockersöt Cherryblossom Girl men vad gör väl det, egentligen.


Klänning, Hannas. Flanellskjorta, födelsedagspresent från Mikael/American Apparel. Halsband, köpt på loppis. Tygväska, Marc Jacobs. Glasögon, mammas gamla.

Skriv en kommentar

sv: Jo det var jag! Men sen blev det ngt konstigt när det skulle skickas och så... Kram!

haha, jag förstår precis. Ingen blev lyckligare än min karl när jag skaffade mitt stativ. Innan suckade han motivlligt varje gång han fick frågan: "älskling, vill du ta kort på mig?"

haha, söting!

Precis så! Jag tycker så mycket om de här vargarna och vindarna som är så söta på kort, men de är ju så långt ifrån min Pontus. Och det är ju min Pontus jag älskar mest.

Och din kommentar var den finaste. Tacktacktack för alla ord! Jag blir tårögd nu när jag tänker på det, men det är nog för att det är matdags. Då blir humöret vimsigt.
Åh, Kajsarari... Visa hela »

Men vilken tur att du inte är Elin Kling, Kajsa! Du är ju fin precis som du är!

Fast jag tror att du (eller han) är något på spåren. De nya modebloggsbilderna kommer säkert se ut så där om bara ett halvår eller så. Jag tycker det är fint!

ahh vilken fin kärleksförklaring. (skrattade när jag såg bilderna, otroligt charmiga)

Hej Kajsa! Vi skall se till att du hänger med på ett uppdrag framöver, skulle vara kul :) Kram

haha du är så bäst.

Ingenting. För du ser ut som Kajsa, och det är så jag vill ha det :)

Haha, underbart! Min pojkvän tycker det är dödsdrygt att behöva ta bilder på mig, men då ser jag ledsen ut och frågar om det verkligen är så himla mycket begärt och så gör han det ändå till slut under protest. Förresten så blev jag himla glad för din gulliga kommentar sötnos! Och du, Moschinoskärpet kommer när du minst anar det.

du är toppenfin som den kajsa du är, inte som någonting annat.

åh, men det är på sätt och vis nästan så det ska vara. <3

Ha ha vad underbart! :)

Haha, men det är ju charmiga bilder! Några nivåer över min pappa som allt som oftast kapar folks huvuden eller tar en bild två kilometer från punkten.

Jag ska nog uppskatta min pojke lite mer, att han går med på allt jag säger åt honom att göra. Och inte bli så arg när han skäller på mig för att jag aldrig kan stå still när han ska ta.

Kommentera