Nu har jag lagt in en månads bilder från Europa + två veckor skåne på datorn.

Ger mig lite ångest att börja fundera på hur jag ska visa upp en del av det för er här på bloggen. Det känns liksom som att få 25 ord att beskriva Sagan om Ringen med. Hela trilogin.

Och hur mycket man än pratar om att en bild är mer än tusen ord så kan jag inte riktigt hålla med. Hur ska jag visa er veckor av äventyr med några utvalda bilder?

Nåja, jag lägger in ett inlägg då och då som visar småbitar ur mitt en månads kalas.

Ramen fyndade jag på loppis i Lund för facila 20 kr. Kitschig som tusan och med egenritad uggla. Ska pryda min tavelvägg som jag fick inspirationen av i en butik i Hossegor.


Klänning, (very Miu Miu btw!) Monki. Grönt nagellack, UO i Washington DC. Gult nagellack, köpt i Spanien för 10 kr. I rollen som osminkad unge, jag själv. 

Skriv en kommentar

Hon är ju helt underbar den där tjejen. Köket ska vi behålla, helt och hållet, du ska få se Kajsa. Ska fota alla detaljer och göra en riktig sån där husmorsblogg. Samtidigt spela lite svår, vilja leva i en annan tid. Ha höga midjer på bikinitrosorna och ha knallrött läppstift. Samt ha en picknickkorg jämt med sig!

Haha, åh, vad gullig lilla ugglan är i ramen! Passade ju prima!

Bästa ramen. Min tavelvägg är tråkig, hade behövt en sådan. Jag flyttar i morgon (!) Fast jag ska på Efterklang på kvällen och till Göteborg dagen efter. Men från måndag nästa vecka är jag mer stationär ska du veta, förutom en jämtlandstrip. Vi bör ses. Puss

Ja, det är så himla svårt att visa olika händelser, som resor, som man gjort. Speciellt om man varit iväg länge. För mig blir det så övermäktigt med bilder, och samtidigt som jag vill visa allt fint så vill jag inte överösa folk med bilder. Men jag ser fram emot att få höra om er långa resa.

Angående att måla om en cykel. Jag funderade jättelänge på var jag kunde få ta... Visa hela »

Du är så söt Kajsa! Och jag vill knappt vänta längre på alla de underbara bilderna från eran resa :) Det blir nog kanonbra med upplägget "lite i taget".

Du får hojta till när din hjärna lugnat ner sig då fina du :) Ska du på några visningar nästa vecka? Vi kanske ses då i så fall!

Supersöt uggla!!

På sommaren kommer man gott gå sminklös,det känns inte ens konstigt. Bara så där snygg naturligt.

Kommentera