Second hand i Stockholm knäcker inte riktigt lika mycket som loppisar i Skåne. Det är bara ett faktum som jag tvingas acceptera. Men man kan ju göra små fynd om man bara har lite tålamod! Idag inhandlade jag en klänning och tre glas + en glasasiett (sistnämna saker för ett pyssel) för 95 kr. Inte fy skam.

Och sedan är det ju väldigt eminent att traska runt i alla andrahandsbutiker med en fin vän som man inte sett på länge också.


En annan fin vän heter Linnéa och hon fotograferade mig på sin balkong för ett par veckor sedan. Jag är inte så söt men det är däremot hon. Och min nya uggleersättare till plånbok.

Hon haffade den här skönheten till 70-talstokig kylväska på loppis för 20 kr förresten. Jag är avundsjuk. Väldigt avundsjuk.


När jag låtsas att jag jobbar för att få Mikael att diska och laga mat kollar jag in filmsnuttar med den här bedårande ungen. Dör en smula varje gång hon klippt en en egengjord liten specialeffekt. Hittade videon hos you only live once och är evigt tacksam. Ungen har gjort min dag.

Skriv en kommentar

Hahaha! Vilken helskön unge!

Alltså. Fabulöst! 2000-talet har sannerligen tagit lekarna till en högre nivå!

Men youtube när det är som bäst! Vilken glädje! Mina mungipor va till öronen i 3 min och 26 sekunder!

Men herregud vilken underbar unge!

UNDERBART! allt från din lilla söta uggle-plånbok till den fantastiska lilla tjejen!

Älskar verkligen plånboken!!

den ugglan alltså.., jag trillar av sängkanten så fin.

Åh! Världens sötaste tjej!

Kommentera