Jag fick just veta att min och Mikaels lägenhet på Lidingö är vår att ta över imorgon om vi så vill! Mikael är lycklig som ett barn och jag vill dö lite för att jag måste lämna söder. Men vi kommer tillbaka hit. Det är liksom här jag hör hemma. Dock ska det bli farligt skönt att ha egen uteplats, två stora rum och ett gulligt kök med schackrutigt golv!

Nu blir det att börja packa ihop för nästa vecka flyttar vi in så smått.


Eftersom min hjärna just nu tänker på tre saker, varav en är inredning (de andra två är min stundande etsyshop och den andra längtan efter något nytt) så tänkte jag visa er lite av de nya saker jag införskaffat i sommar till mitt och Mikaels hem.

Har letat efter en fågelbur i evigheter och så fann jag denna lilla ärtgröna skönhet på Indiska. Fick den för halva reapriset så jag betalade ungefär.. 39 kr eller något sånt.  

Har skrivit förut om den grandiosa tavelvägg jag planerar och istället för att köpa dyra, nya från typ IKEA så har jag köpt de flesta på second hand och loppisar. 10 kr styck.

Kunde inte låta bli att köpa denna turkosa ram från Bolagret dock. Knäpp!

Ett servettställ, ett diskställ, en brevhållare. Vi gissade på allt men kaninerna på rad är till för att hålla i rostat bröd! Väldigt onödigt men väldigt fint.  

Massa bra saker till väldigt billig penning som kommer bli perfekt i vårt nya hem. Att jag sen fick ett Poop-gosedjur av en vän är inte fy skam det heller. Alla behöver vi lite gosigt bajs!

Skriv en kommentar

NJUT! Jag längtar till den tiden! Än så länge får jag nöja mig med en möblerad andra hands-lägenhet i Enskede och en karl i Sundsvall, men så fort hans c-uppsats ska skrivas (snartsnartsnart) så ska han bosätta sig här och då, då ska jag skina som en sol och aldrig sluta pussa på honom!

AH men ÅH och WOW och GAH! Förstår att det är mycket känslor nu. Hojta till om du behöver hjälp med flytten så kommer jag på stört!

det ska bli så himla spännande att se hur det ser ut när ni flyttat in! kan tänka mig en massa gulliga, knäppa och färgglada saker överallt! fint!

Vad roligt att få inreda på nytt! Jag längtar efter första egna lägenheten men den dagen den lyckan :)

Åh vad roligt ändå med flytten. Det är så spännande att flytta. Jag hoppas vi med hittar en ny lägenhet här snarast. :)

åh så fint det kommer att bli!!

åh vad roligt! fina grejs. kommer nog bli väldigt fint när det pysslats ihop ordentligt och fått sin plats i ert säkert jättefina hem av en kreativ kajsa hand!

Fågelburen var ju himla fin!

jag vill också ha chackrutigt golv! villvillvill! och en ärtgrön fågelbur. Förtåss!

Kommentera