Idag är en sådan skitkväll där ingenting är rätt men precis allting fel.

Jag känner mig så jävla värdelös. Självhatet pyr som en kvalmig rök i hela kroppen och allt från höfternas för breda mått för slimmade, tighta, jävla jeans till känslan av att man är så fruktansvärt långt ifrån det man vill bli och strävar efter, bara ekar mellan alla sinnen.

Jag läser bloggar där alla tjejer är 175 cm, har skyhöga klackar, bambislanka ben, nätta midjor och leenden från öra till öra under perfektion till sotade ögon. Känner mig otillräcklig.

Längtar tillbaka till fräknar som dessa.

Min adoptivhunds gränslösa kärlek i Portugal.

Att äta frukt som smakar frukt och måla naglarna i samma färger.

Spanska landskap som tar andan ur en.

Picknickar bland det sträva gräset i Frankrike med oändlig himmel och lika oändligt hav.

Att vakna upp i en kvav bil någonstans i Belgien, eller kanske Holland, till det här.

Skriv en kommentar

otillräcklig? Du som är så väldigt fin och bra!

Jag vet att det inte hjälper så mycket att höra från andra att duärvisstfin, när otillräckligheten känns inifrån, men jag måste ändå säga det. För du är så himla fin Kajsa. Både på insidan och utsidan. Jag skulle till exempel kunna ge min högra hand för ditt fantastiska hår. För att inte tala om din driftighet och kreativitet!

Åh, men inte ska du göra det! Fast jag ska väl inte säga något, jag var på väg in i samma sak innan idag, men mina vänner räddade mig för tillfället. Vad jag är lycklig över dem. Jag har tänkt på det här mycket. Jag ska nog försöka bli lite mer "mig" i min blogg. Lägga ner lite mer själ. Jag vet inte varför, men det blir aldrig riktigt av. Visa bra och dåliga sidor hos mig... Visa hela »

ÅAAAAGHHH! Jag känner igen känslan. Man sitter och skummar modebloggar och prestigefyllda outfitssidor och istället för att bli inspirerad så blir man nedtryckt i sina skor (som för övrigt INTE är de där skitsnygga från MiuMiu). Jag kan tala om en sak. Att din blogg är min favoritblogg och den enda jag numera läser. Du är inspirerande! Och skitbra! You go girl!

åh jag känner igen den där känslan alltför väl.
jag tycker förresten att du är jättefin och du är den som inspirerar mig mest bland alla bloggar:)

Du vet att du kan. Och du vet att ingen kan vara så som du är. Ingen kan göra det du gör. Du är unik Kajsa. En av de mest inspirerande bloggerskorna jag vet. Jag läser också många modebloggare som ser ut som perfektionen själv, men istället för att känna avund blir jag bara mer taggad till att komma en bra bit över dom. Dem är min sporre till att orka och fortsätta kämpa, jag ska bli bättre än dem. Och h... Visa hela »

Jag är 1,60 må vara slank, men kan knappt gå i höga klackar. Och en till sak. Man ska inte se där man vill vara, man ska se vägen dit :)

KAJSA! FY på dig! Vad är det du säger? Jag vet vad du behöver höra, och även då det kommer låta som en förolämpning i andras öron så vet du att det är raka motsatsen:

Du är så JÄVLA ful! :D <3 Med all kärlek i världen. Nej men allvarligt talat... du är så himla och fruktansvärt fin Kajsa att det borde vara straffbart för dig att säga sådana saker som du just... Visa hela »

KAJSA! FY på dig! Vad är det du säger? Jag vet vad du behöver höra, och även då det kommer låta som en förolämpning i andras öron så vet du att det är raka motsatsen:

Du är så JÄVLA ful! :D <3 Med all kärlek i världen. Nej men allvarligt talat... du är så himla och fruktansvärt fin Kajsa att det borde vara straffbart för dig att säga sådana saker som du just... Visa hela »

Tack för din fina kommentar! jag tror säkert du skulle passa i rött hår särskilt med dina söta små fräknar.

Du skulle förresten bara veta hur många gånger i mitt liv jag har önskat att vara så mycket kortare, du är så himla söt som du är och behöver inte se ner på dig själv ett dugg, så det så!

Okej. "Duärsåhimlahimlafinochskaabsolutintetänkaså" hjälper för det mesta och gör det kanske inte nu heller? Men som din blogg-låtsas-lillasyster och vi i tankarna ska pyssla dagarna i ända och dricka te och prata strunt så känner jag ändå att det är det enda sanna. För du är så himla himla fin och du borde inte tänka så (fast jag vet att man gör det ändå, så jag... Visa hela »

Hej Kajsa! Du minns mig säkert inte alls, men en gång i tiden hade jag en blogg där jag skrev att jag var ledsen mest hela tiden. Du hittade dit någon gång genom en kommentar jag hade gett i din blogg och sa så fina grejor till ett inlägg där jag skrev att jag var helt förstörd. Jag blev så rysligt glad och det lyste upp hela mig. Verkligen, det gjorde det.
Jag kan skriva tusen ord om hur söt och klok och underbar du verkar var... Visa hela »

Kommentera