I helgen har jag bland annat varit upptagen med att hänga på Vintagemässan Bakåt:Framåt på Strand i Hornstull med Elin. Vi tyckte i samklang att det var lite väl mycket folk och att det inte riktigt levde upp till våra förväntningar. Sen är det ju lite trist att något som kallas vintagemässa är så fullt utav second handkläder av det, dessutom, riktigt nya slaget. 

Men det fanns ändå en hel del fint också om man letade!

Här var vi. Elin var precis lika snygg som alltid och jag var klädd i rutigt, hellångt second hand, mockajacka från 70-talet och en jäkligt lång halsduk.

Den här skönheten fanns hos Myrorna. Lite dyr tyckte jag. Såhär i efterhand var den nog värd det. Fruktansvärt fin. Tänker Pradas art noveaukollektion av någon anledning. Färgerna kanske?

Som sagt, väldigt snygg tjej.

Jäkligt härliga illustrationer hos en utställare. Skulle passa in i min tavelvägg.


Mer bilder från mässan kommer. Nu ska jag dock tvinga Mikael att laga köttfärsås och pasta till mig och sen åker vi och tittar på film med vänner!

Skriv en kommentar

Elin är fin, men du är också riktigt fin, faktiskt! Det bör ju sägas!

Åh, blev ingen bakåt:framåt för mig i söndags. Men hade ändå inte kunnat köpt något. Men ja, det hade varit kul ändå och tittat runt där. Men jag minns i våras hur tjockt det var med folk. Stod i kö i 40min och väl inne kom man knappt fram.

äh ja vet att du älskar mig ändå<3

SNÖGGINGAR! När jag ser er där inser jag att jag inte riktigt kommit in i hösten än, vafasen basker halsduk måste packa fram!
Jo men du min bloppis, knasigt det där med länkar!
lonesomemama-bloppis.blogspot.com/

Fina ni är! Det blev ingen vintagemässa för mig den här hösten, känns lite trist. Men med en tom plånbok hade jag ingen större lust att trängas. Det får bli till våren istället!

fint med vintagemässa! och mysigt att det ser höstigt ut.

Man blir lätt dumsnål hos Myrorna.

åh. häftigt

Kommentera