Anledningar att jag inte hinner blogga just i detta nu:

a) Mikael står och glor argt på mig för att vi ska iväg och äta middag. b) det tar ett år, om det över huvudtaget går, att ladda upp mina egna bilder. Whatsupcrew; vad händeeeer? c) det finns faktiskt inget c. Men något som det finns mycket utav är roliga, bra, fantastiska detaljer i Pradas barockinspirerade visning från Milano. Jag vill ha en klänning i min bästa nyans av grön med apor på ryggen. Pronto.

Sen vill jag ha den här bilden på min vägg i en ram. Klänningens volym är magnifik och tillsammans med den slickade looken i övrigt med knalliga, rosa läppar blir jag lite yr i huvudet av glädje.

Skriv en kommentar

Men eller hur! Pradas visning fick mig att gå b-a-n-a-n-a-s!

yourcloset.se

jag antar att du kan länka in bilder? du kan ju ladda upp bilder på flickr och länka därifrån. (fast detta kanske du redan testat, ville bara tipsa)

kram

Shit klänningen alltså. Jösses den var galet galet fin.

Apklänningen behöver flytta hem till mig NU!!!!

Tänker alltid på dig hjärtat! Förstår att det är en jobbig tid. Kan bara relatera till när Mattias spräckte mjälten förra året - livet vändes upp och ner på några minuter. Fy vad hemskt det var! Men den Joppe jag känner är stark och klarar allt. Så detta kommer gå bra!

Kan hålla med om din punkt A förresten. Får uppleva det ganska ofta kan jag säga :)

KRAM frå... Visa hela »

Jisses vilken fin randig klänning, dock skulle man antagligen inte känna sig sådär fin i den.
Gillar du inte stringhyllor, det som är så fint!
Det bästa är att man kan göra en hel vägg och det känns ändå inte maffigt eftersom de är så tunna och släpper igenom så himla mycket ljus, världens bästa inredningsdetalj enligt mig. Fast de ska va äkta, hittade för en billig peng och int... Visa hela »

skriv ut bilden, eller ännu bättre rita av den!

oh my gaaaaaad, så fin!

ooh, fancy fancy! Måste hålla med ovanstående kommentar, skriv ut/rita av den!:D

Jag är från Stockholm, men har hyffsat nyligen (typ sen en månad) flyttat upp till Umeå för att plugga arkitektur. Haparanda var vår studieresa :)

den randiga är ju helt, helt fantastisk.

Heh, fy så trist modefolket i bakgrunden på sista bilden ser ut, alla svartklädda utan färgklickar som livar upp. Men det gör iofs modellens rosa läppar än mer iögonfallande.

Kommentera