Kan bara lägga upp en bild just nu här på bloggen så resten av dagens får vänta lite. Om vi bortser från att jag har hållning som en korv och ser allmänt ond ut så kan jag meddela att jag just nu är väldigt glad i färgkombinationen mörk, djuplila och rostigt gult och ockra. Att börja leka med lager på lager, olika längder och material känns som höstens första tummen upp för mig.

(som om det inte är vad man gör varje höst liksom)

Klänning, Crocker. Skjorta/blus, Myrorna (älskar den!). Halsband, köpt i Köpenhamn.


Förövrigt har jag hittat en liten, liten orm här på ön idag. Fick inte ta med hem.


Skriv en kommentar

Det är katastrof att du inte fick ta med ormen hem! När ska man börja få bestämma själv liksom?!?! Fråga min bror om han kanske kan tänka sig ormen på uteplatsen...kompromiss!?!? Han kan väl roa sig med den när han ändå är sjukt uttråkad och sjukskriven!

åh, fin! (om jag fick välja en klädstil att sätta i fantastiska miljöer och fotografera så skulle det bli din)

Jag har ju miniatyrstorlek på mina fötter (34 i sandaler/35 i vanliga skor), köpte ett par docs i storlek 36 - och dom sitter riktigt bra, verkade vara rätt små i storleken, och under vintern blir det bara skönare att gå med raggstrumpor i - för dom är rätt hårda i skinnet och det tar lång tid att gå in dom.

Du är så fin! Dessutom ser du i den färgkombinationen ut som den människan man vill krama mest i världen.

sv. Jag också!
Mina förväntningar är inte så höga då jag blivit lite besviken på föregående filmer, men det minskar uppenbarligen inte mitt sug efter magi! Åh!

sv: Åh, tusen tack. Jag funderade själv på om det skulle se för hårt ut nu när jag satte på dem igen - med sidecuts skulle det ju bli rent förskräckligt hårt, men det blev faktiskt riktigt charmigt istället. Dock tog jag ut dem igen för att kunna gosa ordentligt med Pontus, men nu vet jag att jag fortfarande tycker om dem!

Den dagen kommer jag bli otroligt stolt!

Tjusigt!
Men usch, ormar är så läskiga. Inte trivs väl de i staden?

Fantastisk fin som vanligt. Tråkigt att du inte fick ta hem ormen.

Kommentera