Jag är på så fruktansvärt dåligt humör. För att det är så svårt att följa sina drömmar. För att det är så jävla svårt att vara 22 år gammal, ha utbildning, en bred grund och bra kunskaper, en välfylld CV och framförallt en fruktansvärd stark vilja och tro på sig själv. Men att det aldrig räcker. Att se sitt mod, sin vilja och sin tro sakta gnagas ned, skrapas bort i kanterna tills man själv inte vågar tro på sig själv. Jag är bitter. Men mest så himla ledsen och tom.

Jag behöver inte höra att jag är duktig. Jag vill bara få chansen att visa att jag är det.

Skriv en kommentar

CV, utbildning och kunskaper är knappt nödvändigt för en sån som du! Snart ramlar du in i någon som ser alla dina fantastiska egenskaper och bara skriker efter att få se vad du går för!

Sluta aldrig, aldrig tro på dig själv. Tro på dig själv minst lika mycket så som du tror på andra människor som inspirerar dig!

För att få visa hur otroligt duktig man är måste man synas. För att synas måste man jobba hårt. Och att jobba hårt tar sin tid. Så nu kommer vi till det viktigaste: ha tålamod.

Vi kan försöka skrapa ihop en sjujävla stor slev tålamod t... Visa hela »

Kämpa på! Du kan göra exakt vad du vill. Inga undantag. Låt ingen få dig tro något annat. Punkt slut.

Heja Kajsa!

Tyvärr måste man nog lära sig även den här biten inom det här yrket. Att man får nej. Många fler gånger än man får ja och det gör precis lika ont varje gång. Men man får försöka tänka att nästa gång, då ska jag minsann visa dom! Jag hejar på dig, det kommer fler tillfällen att visa! kram

Konkurrensen är hård. Och det är inte alltid lätt att ta sig fram, speciellt inte om man är snäll och saknar vassa armbågar. Mitt enda råd till dig är att vara hård med din mångsidighet, relatera dina meriter rätt, och lyft verkligen fram allt, även de små sakerna som kanske känns av mindre värde. Jag tror på dig.

Uscha då. Du ska se att det är en bättre dag imorgon, att du får mer energi och ork då att ta nya tag! Massor av energi-kramar till dig!

sigur ros! åh, va så längesen jag lyssnade på dem. måste sätta på den låten (o videon!)

Ibland är motgångarna fler än medgångarna och då kan det kännas tufft och kämpigt. Att få ett nej är inte roligt. Låt det få några timmar kanske en hel kvälls ältande. Sedan försöker du glömma det och istället fokusera på hur BRA du är. För det är du faktiskt.

Det kanske inte var meningen att just du skulle få just den där chansen, men jag lovar att det komme... Visa hela »

Ge inte upp fina du! Jag önskar att jag kunde ge dig den chansen.

Vad vill du göra, Kajsa!?

Det är bara att bestämma sig för att ALDRIG ge upp. Bara köra på tills det lossnar även om det tar år, du har nog redan kommit mkt längre än vad du tror :) Om man klarar hundåren och de dagliga Nejen från uppdragsgivare och ändå inte ger upp och trillar av sina drömmar, det är då man vinner! Tro mig.. det har varit många dippar här :)

usch, jag känner ganska mycket så just nu. vi får peppa varandra lite & hoppas att vi får möjlighet att göra någonting riktigt stort snart.

Men om du är '22 år gammal, har en utbildning, en bred grund och bra kunskaper, en välfylld CV och framförallt en fruktansvärd stark vilja och tro på dig själv', så har du väldigt många väldigt bra anledningar till att fortfarande vara stark och tro på dig själv. Jag menar, du verkar ju vara redigt driftig, och förr eller senare så brukar alla få chanser.

Kommentera